Interview met Leslie en Bram

Interview met franchisenemers

Franchisenemers In Person Lichtenvoorde en Doetinchem

Bram en Leslie zijn al vijftien jaar werkzaam in de uitzendbranche en onze eerste franchiseondernemers bij In Person. In 2010 zijn zij samen naar In Person gestapt met hun idee en niet lang daarna openden zij de allereerste In Person franchisevestiging. Dat was in Lichtenvoorde. Inmiddels hebben zij ook al een tweede vestiging in Doetinchem die sinds 2016 open is. Ze hadden beiden, voordat ze begonnen als franchiseondernemers, 5 jaar ervaring in de uitzendbranche. De quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” past hier perfect bij volgens Bram en Leslie.

Bram en Leslie: “Naast de franchiseformule is de ruimte om zelf te ondernemen duidelijk voelbaar. Bij In Person ben je ondernemer in jouw omgeving en speel je in op de behoeften en wensen van jouw gebied. Je kent je eigen markt namelijk toch het best. Ondertussen regelt het hoofdkantoor van Timing een deel van de administratieve zaken en adviseren ze op het gebied van wet- en regelgeving. Daardoor kun jij je echt concentreren op ondernemen, maar doe je het wel echt samen. In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan. Op onze vestigingen staat persoonlijkheid hoog in het vaandel. Wij weten wat de wensen en behoeften zijn binnen onze regio en spelen hier op in. Aan de andere kant van Nederland kan dit namelijk weer heel anders zijn. Natuurlijk overleggen we ook veel met de andere ondernemers. Op deze manier blijven we allemaal scherp en halen we er het beste uit voor onze klanten en uitzendkrachten.

Het uitzendvak blijft een prachtig en dankbaar beroep. Iedere dag is zo verschillend. De ene keer zit je aan tafel met de directeur en de andere keer met een persoon die een vakantiebaan zoekt. Je helpt deze mensen met iets heel belangrijks in hun leven. Het geld verdienen blijft namelijk toch essentieel om aan veel basisbehoeften te kunnen voldoen. Kortom, het is nooit saai en er gebeurt altijd wel wat.”

Bekijk de andere interviews:

Jan Willem Barbara

Sluiten