Franchisers Bram en Leslie over In person

Ondernemerschap vormt de rode draad bij In Person. We challengen de bestaande werkwijze. We dagen uit en werken intensief samen met onze klanten. Leslie en Bram waren de eerste franchisenemers van In Person. In 2010 openden zij de eerste vestiging in Lichtenvoorde. Inmiddels hebben zij in 2016 ook een tweede vestiging in Doetinchem geopend.

Liefde voor het vak  

“Eigenlijk wilde ik altijd al voor mezelf beginnen”, beaamt Leslie. “Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, dus zo gek is dat niet. Toen ik zeventien jaar was droomde ik van een eigen reclamebureau. Uiteindelijk ben ik bij een uitzendbureau gaan werken. Vier jaar later ging dat bureau failliet. Maar toen had ik mijn hart al verpand aan het vak.” De quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” past hier perfect bij volgens Bram en Leslie. 

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

Persoonlijk

“Er zit echt bravoure in In Person. Dat sprak ons direct aan. Een beetje tegendraads, anders dan de anderen, een luis in de pels. Dat zie je ook terug in de manier waarop we met uitzendkrachten en klanten omgaan. Het contact is makkelijk en persoonlijk. Iedereen kan hier binnenstappen en we nemen de tijd voor je. Je bent bij ons geen nummer. We zijn geen dozenschuivers en kennen onze uitzendkrachten. En zelfs als ze niet meer via ons werken komen ze nog wel eens gezellig binnenlopen voor een bakje koffie.”

Ruimte om te ondernemen 

Bram en Leslie: “Naast de franchiseformule is er ruimte om zelf te ondernemen. Bij In Person ben je ondernemer in jouw regio en speel je in op de behoeften en wensen van jouw gebied. Je kent de markt immers het best. Ondertussen regelt het hoofdkantoor van Timing een deel van de administratieve zaken en adviseren ze op het gebied van wet- en regelgeving. Daardoor kun wij ons concentreren op ondernemen." 

Aandacht   

“Alles wat je aandacht geeft, groeit. Ja, hetzelfde geldt voor uitzenden natuurlijk. Soms zijn we misschien iets te goedgelovig omdat we graag mensen willen helpen. We gaan er altijd vanuit dat iemand goede intenties heeft. Dus niemand heeft bij ons een streepje voor. Iedereen is gelijk. Het is voor ons echt een sport om voor onze uitzendkrachten een goede plek te vinden. Het uitzendvak blijft een prachtig en dankbaar beroep. Iedere dag is zo verschillend.” 

Ben jij:

Ondernemend, sprankelend, daadkrachtig?

3 Franchisenemers aan het woord

Barbara - Hoeksche Waard

"Ik kan doen waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en me focussen op wat echt belangrijk is. Namelijk de juiste matches maken en zorgen dat zowel uitzendkrachten als klanten tevreden zijn."

Bram en Leslie - Lichtenvoorde en Doetinchem

"In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan."

Jan Willem - Rijssen en Almelo

"Naast de bestaande franchiseformule van In Person krijg je écht de vrijheid om te ondernemen in je eigen stad."