In Person
Hoeksche Waard

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Hoeksche Waard

Havendam 2, 3262 AE, Oud-Beijerland

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar medewerkers. Voor beide ben je bij ons aan het juiste (gezellige) adres. De gebaande paden, die kennen we al en jij vast ook. Daarom werken wij buiten de lijntjes. Samen zoeken we naar de mogelijkheden die er altijd zijn! 

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat weten we hier als geen ander. Barbara: “Mijn kracht en passie liggen bij het vinden van de juiste baan voor mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben gekregen, mensen die het lastig vinden om een sollicitatiegesprek te voeren, mensen die dat überhaupt nog nooit gedaan hebben, of die gewoon niet weten waar hun eigen kracht ligt. Andersom zou ik ook willen dat iemand dat voor mij zou doen.” 

Voor jouw bedrijf zijn wij de beste partij als het op uitzenden of werving aankomt. Wij begrijpen maar al te goed waar het om draait bij het zoeken van de juiste (flex)medewerker. Wij selecteren niet op cv, maar juist op competenties. Wij verzorgen de juiste match voor jouw vacatures in Hoeksche Waard.

Kom langs

Hoeksche Waard

Onder de rook van Rotterdam vind je onze In Person vestiging met de leukste vacatures in Hoeksche Waard. Barbara heet jou samen met haar hechte team van harte welkom. Ga maar gelijk even zitten. Barbara noemt zichzelf namelijk niet voor niets een professioneel bemoeial. Overigens alleen maar goede bedoelingen hoor. Ze halen hier namelijk enorm veel voldoening uit het maken van de ultieme match tussen kandidaten en bedrijven. En daarvoor moeten we je natuurlijk wel eerst leren kennen. 

En vertrouw ons: wij komen op plekken en bedrijven in de Hoeksche Waard waar ook wij het bestaan nog niet vanaf wisten. Er zitten hier zóveel leuke bedrijven en ondernemers. Dus die match, die komt er.

Nieuwsgierig? 

Werken kan echt leuk zijn. We kennen de werkplekken van onze opdrachtgevers goed. Samen bespreken we eerst wat jouw wensen en talenten zijn. Daarna gaan wij op zoek naar de werkplek waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Zullen we kennismaken?

Vacatures in Hoeksche Waard en omgeving