In Person
Almere

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Almere

Randstad 21-33, 1314 BG, Almere

Openingstijden

  • Maandag van 9:00 tot 17:30
  • Dinsdag van 9:00 tot 17:30
  • Woensdag van 9:00 tot 17:30
  • Donderdag van 9:00 tot 17:30
  • Vrijdag van 9:00 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je een baan waar je ogen van gaan sprankelen? Kom dan kennis met ons maken in onze vestiging in Almere. Samen gaan we op zoek naar jouw (vaste) baan onder het genot van een kop koffie of thee. Wij doen er alles aan om jou te helpen en te matchen aan één van onze toffe werkgevers. Vind je het spannend om te solliciteren of wil je graag tips hoe in gesprek te gaan tijdens een sollicitatie? Ook daar helpen we je graag bij. Je kunt altijd op ons rekenen. Dat maakt ons hét uitzendbureau van Almere! 

In Person Almere

Kom langs

Almere

Je vindt ons uitzendbureau aan de Randstad 21-33 in Almere. Op 5 minuten loopafstand van het centraal station Almere Stad. Als je met de auto of de fiets wilt langskomen kun je deze bij ons voor de deur parkeren. Net zo handig!  

Wij kennen de lokale werkgevers en de markt goed. Ons professionele team staat voor je klaar om aan de slag te gaan. Samen gaan we voor de perfecte match. Een baan waar je waardevol kan zijn omdat de werkgever je op waarde schat. Waar men verder kijkt dan alleen naar jouw cv. Een werkgever die net zo enthousiast is over jou als jij over hen. Want alleen op die manier creëren we voor jou het ultieme werkgeluk. Met minder nemen we in Almere geen genoegen. 

Tot snel!

Laten we er samen voor gaan en ontdekken welk bedrijf bij jou past. Waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Voor je het weet is de baan een feit. Kom langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden. Tot snel!

Vacatures in Almere en omgeving