Versterking nodig?

Wij helpen jou om beter te zijn dan de rest. Dat is wat we willen en waar we jou met flexibele arbeid mee kunnen helpen. Onze oplossingen zijn geen statische diensten. Dat betekent dat we altijd kijken hoe we jou het beste kunnen helpen en daar onze dienstverlening op aanpassen. Binnen onze diensten zijn daarom verschillende invullingen mogelijk. 

Onze diensten

Uitzenden

Wij maken een selectie van passende kandidaten, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Werving

We werven passende kandidaten die je zelf in dienst neemt.

Detacheren

De interim professional is bij ons in dienst en wij dragen het werkgeversrisico.

Vacaturebank

Breng jouw vacature onder de aandacht bij onze database.

Beloftes maken wij waar.

 • De oplossingen die we hebben zijn direct te implementeren. Zo ervaar je direct resultaat.
 • Welke belangrijke last-minute aanvraag het ook is, wij lossen het samen met je op. 
 • Werken we samen, dan gaan we er volledig voor. 

Wij zetten áltijd die extra stap.

 • Wij nemen geen genoegen met nee. Als we echt iets willen dan gaan we ervoor. 
 • Wij doorgronden jouw organisatie en kennen de lokale markt. 
 • Wij helpen jou beter te zijn dan de rest. 

Daarom kies je voor In Person.

Vanaf de allereerste In Person seconde hebben wij een eigen visie op de uitzendbranche. Wij geloven dat het anders en vooral beter kan. Persoonlijker, dichterbij, grootser en lokaal. Wij geloven ook dat het succes van jouw organisatie bepaald wordt door de mensen. Want elk mens kan het verschil maken, ongeacht opleidingsniveau en achtergrond. Mensen zijn productiever als je focust op hun mogelijkheden en energie, in plaats van ze alleen te zien als functietitels. Toch is dat nog steeds gemeengoed. Wij zijn dat aan het veranderen. Met onze mensen helpen we om voor jou het verschil te maken. Dat is waar wij energie van krijgen. Vandaag, morgen en tot ver in de toekomst.  

Extra mensen
nodig?

Meer informatie

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Ben je op zoek naar personeel of heb je een vraag? Vul het contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen, via het contact-menu bovenaan kun je de vestiging bij jou in de buurt rechtstreeks benaderen. 

Liever gebeld worden? Geef dit via het contactformulier door en wij nemen op het door jou aangegeven moment contact met je op. Wij helpen je graag! 

Is In Person iets voor mijn bedrijf?

Bij In Person staan we klaar voor bedrijven van elke omvang en in elke branche. We helpen je graag met persoonlijk advies op maat om je verder te helpen.   

Waarom uitzenden via In Person?

Klanten die jou voorgingen, kozen voor onze dienstverlening om deze redenen:

 • Tijdwinst 
  Van de werving tot de selectie, het voeren van de sollicitatiegesprekken en de loonbetalingen, wij nemen het allemaal voor je uit handen. Dat scheelt je kostbare tijd. 
 • Geen werkgeversrisico’s 
  Wij zijn juridisch de werkgever van jouw uitzendkracht. Als iemand ziek is, op vakantie gaat of onvoorzien uitvalt, dan betalen wij het loon door. Geen loonadministratie voor jou! 
 • Flexibiliteit 
  Is er een project waar je extra mensen voor nodig hebt? Of heb je te maken met een piekperiode? Zet onze uitzendkrachten in wanneer jij ze het hardst nodig hebt.  
 • Snel handelen 
  We hebben een grote database aan uitzendkrachten voorhanden, waardoor we snel kunnen handelen op het moment dat jij versterking zoekt. 
 • Lokale bekendheid 
  Wij kennen de lokale markt als geen ander en weten precies wat bedrijven in onze omgeving nodig hebben. Dat betekent een ultieme drive om jouw organisatie te helpen. 

Wat kost een uitzendkracht?

Hoe duur een uitzendkracht is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan opleidingsniveau, branche en locatie. Als stelregel geldt dat je ervan uit kunt gaan dat het inhuren van een uitzendkracht via een uitzendbureau ongeveer twee keer het bruto uurloon kost. Voor dit bedrag koop je gemak, zekerheid en alle voordelen die een uitzendkracht met zich meebrengt. Neem contact met ons op en dan berekenen we samen jouw exacte tarief. 

Hoe werkt het aanmelden van een vacature?

Heb jij nu versterking nodig? Daar helpen we je graag mee! Neem contact met ons op en we kijken samen naar de beste oplossing. Onze uitzendkrachten staan te popelen om aan de slag te gaan. Dus heb je extra mensen nodig? Vul het contactformulier in of neem contact op met de dichtstbijzijnde In Person locatie. 

Dit zijn de stappen

 1. Meld je vacature(s) aan via het contactformulier of door een van onze vestigingen rechtstreek te bellen of mailen.  
 2. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften en komen we met een advies op maat.
 3. We gaan aan de slag, zoeken en selecteren de beste kandidaten voor je en stellen deze aan je voor.
 4. De keuze is aan jou, jij kiest jouw ideale match
 5. Gevonden? We maken het officieel, en starten maar!