Direct versterking nodig?

Direct versterking nodig?

Wij helpen werkgevers graag bij het vinden van de juiste medewerkers. Zo hoef jij je vanaf dat moment geen zorgen meer te maken over openstaande vacatures. Wij nemen namelijk alles rondom werving, selectie, contracten én salaris uit handen. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de beste oplossing. Onze uitzendkrachten staan te popelen om aan de slag te gaan. Dus heb je extra mensen nodig? Vul onderaan de pagina het formulier in of neem contact op met de dichtstbijzijnde In Person locatie.

Wat zijn onze diensten?

Onze oplossingen zijn geen statische diensten. Dat betekent dat we altijd kijken hoe we de organisatie het beste kunnen helpen. Binnen onze diensten zijn daarom verschillende invullingen mogelijk. Onze belangrijkste diensten zijn: uitzenden, werving & selectie en detachering.

Ontdek de diensten van In Person

Welke oplossing we ook voor je hebben, de manier waarop we daar invulling aan geven maakt het verschil. In Person ervaren geeft je het beste beeld, maar een aantal dingen kunnen we je alvast beloven. Zo beloven we je dat de oplossingen die we hebben direct implementeerbaar zijn. Zodat je meteen resultaat ervaart. We beloven je ook dat we goed bereikbaar zijn. Welke belangrijke last-minute aanvraag je als werkgever ook hebt, samen lossen we het op. Werken we samen, dan gaan we er volledig voor. Dat betekent dus niet u vraagt en wij draaien, maar dat betekent samenwerken. Dit zorgt ervoor dat we uiteindelijk geweldige resultaten behalen. Zie je een samenwerking wel zitten? Vul hieronder het formulier in of neem contact op met de dichtstbijzijnde In Person vestiging. 

Hoe wij jou helpen?

  • Welke last minute aanvraag je ook hebt, samen lossen we het op;
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van medewerkers;
  • Wij nemen alles rondom salaris, contracten en loonadministratie uit handen.
Vul hier jouw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Werkgevers bij In Person
Sluiten