Vacatures Flevoland

Je zou het bijna vergeten, maar Flevoland is pas sinds 1986 de twaalfde provincie van ons land. De provincie die uit het niets is opgebouwd, biedt je een unieke woon- en werkplaats. Flevoland is modern, ruimtelijk en rustig. De natuur is groots, de wateren weids en de steden eigentijds. Als je eenmaal in Flevoland bent geweest wil je niets anders meer. En dat geldt ook voor In Person. Als je eenmaal via ons aan het werk bent, dan wil je nooit meer iets anders. Daar zijn we dan ook trots op. Ben je nieuwsgierig naar de vacatures in Flevoland die we voor je in de aanbieding hebben? Ontdek waar jouw talenten zitten, waar jouw passie is en vind je werkgeluk bij één van onze werkgevers.

Vacatures in Flevoland voor jouw vakgebied

In zo’n jonge provincie zijn ook veel jonge bedrijven, bedrijven die jouw talent nodig hebben. Bedrijven met wie wij in nauw contact zijn, want we kennen de lokale werkgevers. Wij weten precies wat ze zoeken, waardoor we ook perfect weten of jij bij hen past. Dat is alvast een zorg minder. Vanzelfsprekend gaan we ook met je in gesprek zodat we precies weten waarnaar je op zoek bent. Van productiemedewerker tot onderhoudsmonteur of medewerker technische dienst, het zijn allemaal vacatures die je regelmatig terugziet in ons aanbod. Zolang jij happy bent met je job in uitvoerend werk zijn wij dat ook. Niets belangrijk dan werkgeluk en samen gaan we dat vinden.

Overal in Flevoland de mooiste vacatures

Met overal, bedoelen we ook overal. We zijn actief in heel Flevoland, waardoor je kunt werken bij grotere plaatsen zoals Almere, maar ook in kleinere omliggende plaatsen. Die keuze is aan jou! Misschien woon je zelf dichtbij Almere en wil je daarom hier werken, of je woont juist in een klein dorp en wilt daar in de buurt uitvoerend werk doen. Maar waar je voorkeur ook naar uitgaat, met de keuze voor ons uitzendbureau zit je altijd goed. Ontdek onze vacatures in Flevoland en solliciteer zodra je iets tofs hebt gevonden. Twijfel je of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het In Person uitzendbureau bij jou in de buurt.

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken