In Person
Haaksbergen

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Haaksbergen

Eibergsestraat 44B, 7481 HL, Haaksbergen

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Bij ons zit je helemaal goed als je een nieuwe baan zoekt. We doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van de perfecte baan. Hierbij gaan we in gesprek om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Zodra we hierachter zijn gaan we samen aan het werk om de juiste werkgever te vinden. Een plek waar jij het verschil kunt maken. Is dit wat jij wilt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Kom langs, bel of reageer online direct op een vacature.

Kom langs bij In Person Haaksbergen

Haaksbergen

Onlangs is In Person Haaksbergen gestart. Daarmee keert een bekende naam terug in de uitzendbranche in Haaksbergen en omgeving en daar zijn wij trots op! Een nieuw geluid maar met dezelfde waarden. Wij geloven in eigen ondernemerschap, betrokkenheid, lokale aanwezigheid en persoonlijk contact.  

De In Person locaties in Haaksbergen, Doetinchem en Lichtenvoorde werken nauw met elkaar samen. We hebben persoonlijk contact met opdrachtgevers en onze flexwerker om zo te komen tot de juiste match en passende oplossingen voor uiteenlopende personeelsvraagstukken.

Nieuwsgierig? 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een oplossing zoekt voor een personeelsvraagstuk, wij komen graag met je in contact! Vanuit een inspirerende organisatie waarin wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring en gedegen kennis bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Vacatures in Haaksbergen en omgeving