Over In Person

Over In Person

Op 14 februari 1999 ontstond uit een fusie van twee uitzendbureaus In Person. Met daarbij één doel: de uitzendbranche op zijn kop zetten. Het anders zijn zit in de mentaliteit en het ondernemerschap. Levensvreugde, optimisme en dienstverlening op een niveau dat niemand anders kan evenaren. Want we zeggen nog steeds: bij In Person werk je niet, dat ben je!

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Die overtuiging zie je terug in alles wat we doen. We vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen op het cv te focussen. In Person dat is onze uitzendkracht en onze klant, dus In Person dat ben jij. Je kunt wel zeggen dat we bij In Person verder gaan dan werk alleen.

Wij zijn dé specialist op het gebied van flexibele arbeid. Wij gaan samen altijd op zoek naar de best passende baan voor jou. Voor ons staat jouw werkgeluk op de eerste plek. We willen dat jij iedere dag met een sprankelend humeur naar jouw werk gaat. Kortom, iedere dag werken wij aan één doel. Het belangrijkste resultaat hiervan zijn de gelukkige uitzendkrachten. Met minder nemen wij namelijk geen genoegen. Waar wacht je nog op? Ga aan het werk bij één van de schitterende klanten van In Person. Bekijk alle vacatures hier.

Onderdeel van Timing

In Person is sinds 2019 onderdeel van Timing. Timing valt onder het Franse familiebedrijf PROMAN. Samen zijn we de nummer 3 in de uitzendbranche. Dit zorgt ervoor dat we jou nóg beter kunnen helpen met het vinden van de perfecte baan. Steeds meer klanten en uitzendkrachten weten ons namelijk te vinden. 

Sluiten