Franchiser Barbara over In Person

Onze In Person vestigingen liggen vaak in het hart van een plaats. Dicht bij de mensen waarmee we werken. Waardoor we onze uitzendkrachten, klanten én de markt door en door kennen. Barbara, franchisenemer in Hoeksche Waard, vertelt hoe zij dit ervaart.

Die extra stap

“We zetten net een stapje extra. Regelen dingen voor uitzendkrachten. Is er een probleem? Dan lossen we dat gewoon op. Of het nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Je probeert gewoon het beste voor de uitzendkrachten te regelen", aldus Barbara. Barbara is sinds 1 juni 2021 ondernemer bij In Person en heeft een vestiging in Hoeksche Waard.  

Wij helpen mensen op weg

“Een tijdje terug werd ik gebeld door een uitzendkracht. Onderweg naar het werk was zijn fietsketting kapotgegaan. Daar stond hij dan, zonder ov-kaart en zijn bankpasje lag nog thuis. Vergeten. Toevallig zat ik net in de auto. Ik twijfelde geen seconde, heb hem opgepikt en met de auto afgezet. Onderweg zijn we nog even langs zijn huis gegaan om het bankpasje op te halen. Zodat hij ook weer thuis kon komen. Bij In Person helpen we gewoon als dat nodig is, soms helpen we mensen zelfs letterlijk op weg naar een baan.”

Geen zorgen 

“Het allergrootste voordeel van ondernemer zijn bij In Person is dat ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Ik kan focussen op het ondernemen. Zo hoef ik me verder geen zorgen te maken over o.a. debiteurenbeheer, financiële administratie en marketing. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen”.

"Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen."

Alles is goed geregeld

“Het is fijn dat ik me juist in kan zetten om mensen te helpen. Dit komt door de goede backoffice én omdat In Person onderdeel is van Timing. Ik merk ook bij klanten dat ze het fijn vinden dat er zo’n grote organisatie achter zit. Alles is goed geregeld, waardoor je meer vertrouwen krijgt. Vanuit In Person hoeven we daardoor het wiel niet opnieuw uit te vinden en kan ik me focussen op dat wat echt belangrijk is. Namelijk de juiste matches maken en zorgen dat zowel onze uitzendkrachten als klanten tevreden zijn.” 

Ben jij:

Ondernemend, sprankelend, daadkrachtig?

3 Franchisenemers aan het woord

Barbara - Hoeksche Waard

"Ik kan doen waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en me focussen op wat echt belangrijk is. Namelijk de juiste matches maken en zorgen dat zowel uitzendkrachten als klanten tevreden zijn."

Bram en Leslie - Lichtenvoorde en Doetinchem

"In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan."

Jan Willem - Rijssen en Almelo

"Naast de bestaande franchiseformule van In Person krijg je écht de vrijheid om te ondernemen in je eigen stad."