In Person
Breda

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Breda

Bredaseweg 8, 4844 CL , Terheijden

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Werken kan echt leuk zijn. We kennen de werkplekken van onze opdrachtgevers goed. Samen bespreken we eerst wat jouw wensen en talenten zijn. Daarna gaan wij op zoek naar de werkplek waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. 

Zin om weer op de fiets te stappen naar je werk en leuke collega’s? Kijk dan eens bij onze vacatures in Breda. Mag het zoekgebied wel wat groter, bekijk dan ook de vacatures in de provincie Brabant. 

Zullen we kennismaken?

Kom langs bij In Person Breda

Breda

Onder de rook van Breda vind je onze In Person vestiging met de leukste vacatures in Breda en omgeving. Wim en zijn team hebben als doel om álle mensen aan het werk te helpen. En dat doen ze goed. Wie met In Person Breda werkt, weet dat ze energiek, optimistisch en enorm gedreven zijn om het vandaag beter te doen dan gisteren.  

Het team is fan van leren in de praktijk en bovendien hebben ze plezier in wat ze doen. Kom eens langs bij In Person Breda aan de Bredaseweg, dan voel je het direct.

Openstaande vacatures?

Maak je geen zorgen. Wij vinden het talent dat jij nodig hebt. Jong of ervaren, maar altijd fris en vol energie. We nemen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen. Laat ons weten wie je zoekt, dan maken wij direct een voorstel op maat. 

Ontdek de kracht van onze toegewijde personeelsoplossingen, waar maatwerk en een overzichtelijke aanpak zorgen voor de perfecte match. Gewoon de handjes laten wapperen, dat is ons kenmerk! 

Vacatures in Breda en omgeving