Interview met Jan Willem

Interview met franchisenemer

Franchisenemer In Person Rijssen

“Bij de supermarkt hier om de hoek stonden altijd twee mannen de daklozenkranten te verkopen. Iedereen in Rijssen kende ze. Ik zocht twee mensen voor een klant en heb ze toen gevraagd of ze interesse hadden in een échte baan in plaats van buiten in de regen te staan. Ze zijn gelijk meegegaan naar kantoor voor een kop koffie: en zo gezegd, zo gedaan! Ze hebben daar uiteindelijk twee jaar gewerkt. Zelfs vader en moeder zijn nu aan de slag via ons. Dit maakt het werk bijzonder en ontzettend leuk.”

Jan Willem is sinds november 2016 ondernemer bij In Person te Rijssen. Hij kwam uit een andere branche, maar hield zich wel bezig met het koppelen van de juiste partijen. Hij koos voor een franchise[1]onderneming bij In Person vanwege haar goede backoffice en lokale benadering. “Op deze manier weet je dat je er niet alleen voor staat.”

De In Person vestiging in Rijssen is geworden tot een ruimte die een warm gevoel uitstraalt. “Mensen voelen zich hier gelijk thuis. Wij helpen iedereen ontzettend graag met een belangrijk aspect in het leven, namelijk het vinden van de juiste baan. Je kunt wel stellen dat In Person de kruiwagen is naar werk. Wij kijken juist naar de interesses en ervaringen van de uitzendkrachten. Dat is voor ons zo veel belangrijker omdat juist hier het hart van de uitzendkracht sneller van gaat kloppen. Daarnaast kijken we naar de cultuur van het bedrijf en of de uitzendkracht matcht hiermee, maar dat is vaak wel het geval.”

Jan Willem: “Naast de bestaande franchiseformule van In Person krijg je zeker de vrijheid om te ondernemen in je eigen stad. Ik merk dat het erg goed is om zelf betrokken te zijn in de regio waar de vestiging ook zit. Zo ben ik onder andere verbonden aan een businessclub, de voetbalclub en de lokale Oranjevereniging. Op deze manier laat ik keer op keer het gezicht achter In Person Rijssen zien en kun je ook buiten je werk veel betekenen voor je gemeente.”

Bekijk de andere interviews:

Bram & Leslie Barbara

Sluiten