Franchisenemers In Person Deventer

Lenaart en Edwin: “In Person voelt voor ons als een warm bad en we voelen ons hier thuis. Bij In Person doen we het anders, waardoor In Person helemaal bij ons past. We hebben allebei veel ervaring in de uitzendbranche. Wel zijn we twee totaal verschillende types, maar we vullen elkaar perfect aan. We hebben onze eigen kijk op het uitzenden en gecombineerd met het vertrouwen in onze kennis en kunde hebben wij deze stap genomen. Met de uitzendkrachten hebben we vanaf het eerste moment persoonlijk contact. We wensen ze veel plezier op hun eerste werkdag, sturen ze een appje en maken graag samen lol."

Lees verder

Franchisenemer In Person Rijssen

Jan Willem: “Bij de supermarkt hier om de hoek stonden altijd twee mannen de daklozenkranten te verkopen. Iedereen in Rijssen kende ze. Ik zocht twee mensen voor een klant en heb ze toen gevraagd of ze interesse hadden in een échte baan in plaats van buiten in de regen te staan. Ze zijn gelijk meegegaan naar kantoor voor een kop koffie: en zo gezegd, zo gedaan! Ze hebben daar uiteindelijk twee jaar gewerkt. Zelfs vader en moeder zijn nu aan de slag via ons. Dit maakt het werk bijzonder en ontzettend leuk.”

Lees verder

Franchisenemers In Person Lichtenvoorde en Doetinchem

Bram en Leslie: “Naast de franchiseformule is de ruimte om zelf te ondernemen duidelijk voelbaar. Bij In Person ben je ondernemer in jouw omgeving en speel je in op de behoeften en wensen van jouw gebied. Je kent je eigen markt namelijk toch het best. Ondertussen regelt het hoofdkantoor van Timing een deel van de administratieve zaken en adviseren ze op het gebied van wet- en regelgeving. Daardoor kun jij je echt concentreren op ondernemen, maar doe je het wel echt samen. In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan."

Lees verder

Sluiten