Franchisenemer In Person Hoeksche Waard

Barbara: “Ik ben sinds 1 juni 2021 ondernemer bij In Person te Hoeksche Waard. Na mijn start heb ik veel energie gestoken in het zichtbaar zijn op de social media kanalen aangezien een netwerk belangrijk is. Ik merkte dat er al snel positief gepraat werd dat je voor werk gewoon naar mij kon bellen. Je hebt als het ware hulp vanuit je netwerk, en dan is meteen een belangrijk punt, dat je die hulp ook durft te vragen. Je hoeft het zeker niet alleen te doen.”

Lees verder

Franchisenemer In Person Rijssen

Jan Willem: “Bij de supermarkt hier om de hoek stonden altijd twee mannen de daklozenkranten te verkopen. Iedereen in Rijssen kende ze. Ik zocht twee mensen voor een klant en heb ze toen gevraagd of ze interesse hadden in een échte baan in plaats van buiten in de regen te staan. Ze zijn gelijk meegegaan naar kantoor voor een kop koffie: en zo gezegd, zo gedaan! Ze hebben daar uiteindelijk twee jaar gewerkt. Zelfs vader en moeder zijn nu aan de slag via ons. Dit maakt het werk bijzonder en ontzettend leuk.”

Lees verder

Franchisenemers In Person Lichtenvoorde en Doetinchem

Bram en Leslie: “Naast de franchiseformule is de ruimte om zelf te ondernemen duidelijk voelbaar. Bij In Person ben je ondernemer in jouw omgeving en speel je in op de behoeften en wensen van jouw gebied. Je kent je eigen markt namelijk toch het best. Ondertussen regelt het hoofdkantoor van Timing een deel van de administratieve zaken en adviseren ze op het gebied van wet- en regelgeving. Daardoor kun jij je echt concentreren op ondernemen, maar doe je het wel echt samen. In Person is anders dan anderen en hier doen wij graag aan mee. Naast de bestaande franchiseformule geven wij er namelijk onze eigen swing aan."

Lees verder

Sluiten