Interview met Barbara

Interview met franchisenemers

Franchisenemer In Person Hoeksche Waard

“Ik ben sinds 1 juni 2021 ondernemer bij In Person te Hoeksche Waard. Na mijn start heb ik veel energie gestoken in het zichtbaar zijn op de social media kanalen aangezien een netwerk belangrijk is. Ik merkte dat er al snel positief gepraat werd dat je voor werk gewoon naar mij kon bellen. Je hebt als het ware hulp vanuit je netwerk, en dan is meteen een belangrijk punt, dat je die hulp ook durft te vragen. Je hoeft het zeker niet alleen te doen.”

“Het allergrootste voordeel van ondernemer zijn bij In Person is dat ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Zo hoef ik me verder ook geen zorgen te maken over o.a. debiteurenbeheer, financiële administratie en marketing. Daarnaast vind ik het fijn dat er nog ruimte is om het een en ander met elkaar op te zetten. In Person is een groeiend bedrijf. ”

Barbara: “Wij maken het verschil door een stapje verder te gaan dan het vinden van de juiste kandidaat of werkplek. We begeleiden mensen echt naar hun nieuwe baan en daarnaast ook in privézaken.”

“Ik heb naast een zeer commercieel oog, een passie om mensen te helpen die daar zelf niet toe in staat zijn. Zo heb ik laatst een jongen geholpen die al jaren een Wajong uitkering kreeg. Hij kan niet zo goed leren, maar hij werkt als de beste. Hij kwam maar niet aan een volwaardige baan en moest een aantal keer stoppen als de subsidie voor hem stopgezet werd. Ondenkbaar in mijn wereld, dus met hem zijn we op zoek gegaan naar een passende werkgever. Hier werkt hij nu zonder uitkering, heeft een mooi stabiel inkomen en sinds kort een contract met onbepaalde tijd op zak. Ik ga voor al mijn mensen door het vuur, maar vooral voor deze doelgroep’’

“Het is fijn dat ik me juist in kan zetten om mensen te helpen. Dit komt door de goede backoffice én omdat In Person onderdeel is van Timing. Ik merk ook bij klanten dat ze het fijn vinden dat er zo’n grote organisatie achter zit. Alles is goed geregeld, waardoor je meer vertrouwen krijgt. Vanuit In Person hoeven we daardoor het wiel niet uit te vinden en kan ik me focussen op wat echt belangrijk is. Namelijk de juiste matches maken en zorgen dat zowel uitzendkrachten als klanten tevreden zijn.”

Bram & Leslie Jan Willem

Sluiten