Op zoek naar uitzendkrachten?

Iedereen die via ons bij jouw organisatie aan het werk gaat, zetten we in vanuit zijn of haar kracht. Door deze werkwijze gaan al onze uitzendkrachten met plezier naar het werk. En gelukkige uitzendkrachten maken gelukkige klanten. Gelukkige mensen zijn het fundament voor een succesvolle organisatie. Daarom kies jij ervoor om je uitzendkracht in te huren via In Person.

Waarom uitzenden via In Person?

 • Tijdwinst
  Van de werving tot de selectie, het voeren van de sollicitatiegesprekken en de loonbetalingen, wij nemen het allemaal voor je uit handen. Dat scheelt je kostbare tijd.
 • Geen werkgeversrisico’s
  Wij zijn juridisch de werkgever van jouw uitzendkracht. Als iemand ziek is, op vakantie gaat of onvoorzien uitvalt, dan betalen wij het loon door. Geen loonadministratie voor jou!
 • Flexibiliteit
  Is er een project waar je extra mensen voor nodig hebt? Of heb je te maken met een piekperiode? Zet onze uitzendkrachten in wanneer jij ze het hardst nodig hebt. 
 • Snel handelen
  We hebben een grote database aan uitzendkrachten voorhanden, waardoor we snel kunnen handelen op het moment dat jij versterking zoekt.
 • Lokale bekendheid
  Wij kennen de lokale markt als geen ander en weten precies wat bedrijven in onze omgeving nodig hebben. Dat betekent een ultieme drive om jouw organisatie te helpen.

Wat kost een uitzendkracht?

Hoe duur een uitzendkracht is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan opleidingsniveau, branche en locatie. Als stelregel geldt dat je ervan uit kunt gaan dat het inhuren van een uitzendkracht via een uitzendbureau ongeveer twee keer het bruto uurloon kost. Voor dit bedrag koop je gemak, zekerheid en alle voordelen die een uitzendkracht met zich meebrengt. Neem contact met ons op en dan berekenen we samen jouw exacte tarief.

Ga voor werkgeluk met In Person

Wil je zeker weten dat je medewerkers hebt die voor jouw organisatie het onderste uit de kan halen? Medewerkers die met plezier voor je aan de slag gaan zodat jij de focus kunt leggen op ondernemen? 

Dan zijn wij jouw uitzendbureau, want met minder nemen we echt geen genoegen. Niet alleen kun je rekenen op 100% leveringsgarantie, maar we staan ook dag in, dag uit voor je klaar.

Vind uitzendkrachten bij In Person

Sluiten