Medewerker gezocht?

Het zoeken naar medewerkers is geen simpele opgave. Van bepalen wie je zoekt, tot het schrijven en plaatsen van een vacature, alle CV’s doornemen, reacties versturen, sollicitatiegesprekken voeren … het is geen taak die je er “even” bij doet. Zeker als je goede mensen aan je bedrijf wilt binden. Kortom, wordt er een medewerker gezocht binnen je organisatie? Dan helpen wij je! En dat doen we met ons uitgebreide pakket aan diensten.

Uitzenden

Zoek je medewerkers, maar heb je geen tijd? Laat ons dan weten voor welke functie je iemand zoekt en wij pakken het verder op. Hierbij nemen we alles uit handen. Wij maken een selectie van passende kandidaten waaruit jij alleen nog maar hoeft te kiezen. Na werving regelen we het contract, salaris, vakantiedagen en meer. Wij dragen het werkgeversrisico.

Meer weten over uitzenden?

Werving en selectie

Als jij hulp wilt bij het zoeken naar medewerkers, maar de medewerker zelf in dienst wil nemen, bieden wij werving en selectie aan. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goed gevuld netwerk van enthousiaste kandidaten. En dat betekent voor jou dat je vacature vliegensvlug vervuld is!

Meer weten over werving en selectie?

Detacheren

Is er binnen je organische behoefte aan vakbekwame medewerkers met specialistische kennis? Dit kan nogal een uitdaging zijn, vooral als het een tijdelijke baan betreft. Maar niet als je kiest voor detachering! De interim professional is bij ons in dienst en wij dragen het werkgeversrisico, maar gaat tijdelijk bij jou aan de slag voor zolang het nodig is.

Meer weten over detachering?

Online vacaturebank

Onze database zit bomvol kandidaten die op zoek zijn naar werk. We weten zeker dat er iemand tussen zit die bij jouw organisatie past. Een perfecte match is binnen handbereik. Dus als er een medewerker wordt gezocht, is het altijd een goed idee om je vacature op onze online vacaturebank te plaatsen.

Meer weten over vacatureplaatsing?

Sluiten