Mensen gezocht via detachering?

Is er binnen je bedrijf veel werkdruk vanwege tijdelijk verlof of ziekte? Of zit je met een project waar je meer specialistische kennis voor nodig hebt? Kortom, zijn er vakbekwame en ervaren mensen gezocht? Met detachering kun je deze problemen oplossen. Wij worden jouw detacheringsorganisatie en via ons gaan er tijdelijk interim medewerkers bij je aan het werk. Zij zijn bij ons in dienst waardoor je gespecialiseerde medewerkers zonder langdurig contract in huis haalt.

Waarom detachering van medewerkers via In Person?

 • Snelheid
  We zoeken de beste interim professional voor de functie zodat jij je hier niet druk over te maken. Dankzij ons grote netwerk zorgen we binnen de kortste keren voor een match
 • Kennis
  Onze interim professionals hebben veel ervaring in het werkveld. Dat betekent voor jou dat vakbekwame medewerkers met up-to-date vakkennis voor jou aan het werk gaan.
 • Korte inwerktijd
  Als interim professional ben je het gewend om ad-hoc in te springen en snel te schakelen. Dit vertaalt zich naar medewerkers die snel ingewerkt en dus inzetbaar zijn.
 • Flexibiliteit
  Project voorbij? Dan vertrekt de ingehuurde medewerker weer! Zo voorkom jij onnodig hoge kosten en zetten wij de interim professional ergens anders aan het werk.

Wat kost detachering?

De kosten van detachering bestaan uit een uurtarief en een opslag. In het tarief zijn verschillende zaken verwerkt waaronder de salariskosten, kosten voor werving & selectie, administratieve kosten en meer. Daarnaast hangt de prijs ook af van de expertise die u zoekt, de jaren ervaring van de interim professional en de lengte van het project. Voor een compleet overzicht van de kosten kun je contact met ons opnemen.

Eenvoudig medewerkers detacheren doe je hier

Wil je verzekerd zijn van vakbekwame medewerkers die snel meedraaien zonder dat ze fulltime aan je organisatie zijn gebonden? Dat is een zekerheid die detachering je biedt en wij staan voor je klaar om hierbij te helpen. In Person is naast expert in uitzenden en detachering & werving, namelijk ook expert in detachering. Voor je het weet zijn er geen mensen meer gezocht, maar gevonden.

Sluiten