Veenendaal

Onze spirit: onze mentaliteit, ons DNA is verbinding en mogelijkheden zien. Dat staat voor ons centraal in alles. Daarom kennen we onze klanten en uitzendkrachten door en door. Iedereen is een persoon waar een compleet leven achter zit.

Onze spirit is dat we mensen echt verder helpen - klant én uitzendkracht- , en niet alleen met een baan. Wij blijven betrokken en ontzorgen graag, ook na de perfecte match! Dat is In Person.

Kom langs in onze vestiging

Wil jij nu weten welke toffe banen wij jou kunnen bieden die je een toekomst geven? Ben je toe aan een match? We ontmoeten je graag ‘In Person’.

Of ben je juist op zoek naar een flexibele oplossing voor jouw organisatie? Kom je tijd te kort om te zorgen voor de perfecte aandacht in het proces van werving en selectie en onboarding? Dan komen we graag bij jou in de organisatie kennismaken. We zijn benieuwd naar het verhaal over wat jullie uniek maakt.

Ik ben Mireille, ik bén In Person.
Patrimoniumlaan 8

veenendaal@inperson.nl | 06-10987575

 

Vacatures in Veenendaal en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Veenendaal? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Veenendaal, bekijk dan onze vacatures in de provincie Utrecht.

Sluiten