In Person
Rotterdam

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Rotterdam

Kortekade 4B, 3062 GR, Rotterdam

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Stel je voor: een bruisend uitzendbureau in het hart van Rotterdam dat niet alleen banen aanbiedt, maar carrières vormgeeft. Dat is waar In Person Rotterdam voor staat, en laten we eerlijk zijn, als we het over bevlogenheid en toewijding hebben, dan is er één naam die met trots naar voren komt: Frank Onderdelinden. 

Frank is samen met zijn team de drijvende kracht achter deze In Person vestiging, maar ook een inspirator, die gelooft in de kracht van individuen en de kansen die er voor ieder liggen. 

Dus, of je nu midden in je carrière zit, net begint of een nieuwe weg wilt inslaan, wij helpen je die volgende stap te zetten en jouw ambities waar te maken.

Kom langs

Rotterdam

In Person is niet alleen een naam, maar een drijvende kracht achter de motor van werkgelegenheid en groei. Dus, als je op zoek bent naar een flexpartner die niet alleen connecties legt, maar ook werkelijke carrières smeedt, dan ben je bij In Person én Frank aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een verandering in jouw carrière of dat je op zoek bent om jouw eigen organisatie uit te breiden met nieuwe inzichten en talenten. 

Natuurlijk, je cv en werkverleden hebben hun glans, maar net zo belangrijk zijn je skills en hoe goed je in het bedrijfsplaatje past. Wij begrijpen dat als geen ander. We nemen dan ook ruimschoots de tijd om onze klanten en kandidaten te leren kennen. Ons doel? Duurzame partnerschappen smeden. Dus waar wacht je nog op? Breng ons een bezoekje en wie weet geven wij jouw carrière wel die verdiende boost naar de toekomst!

Frisse carrièrestap

Of je nu op zoek bent naar talent om je bedrijf te versterken, zelf een frisse carrièrestap wil zetten, of gewoon nieuwsgierig bent naar spannende kansen bij andere ondernemingen - bij ons ben je aan het juiste adres! Waarom niet gewoon even binnenstappen? Onze deuren staan altijd wagenwijd voor je open. 

Vacatures in Rotterdam en omgeving