Lichtenvoorde

Ons In Person uitzendbureau in Lichtenvoorde bevindt zich midden in het centrum. Wij kiezen er bewust voor om onze vestiging open te houden op een A-locatie. Zo zijn wij altijd vind- en bereikbaar voor de opdrachtgever en de uitzendkracht. Uit ervaring weten wij dat we pas écht de juiste match kunnen maken als we de persoon en de opdrachtgever goed kennen.

De In Person locaties in Lichtenvoorde, Doetinchem en Haaksbergen werken nauw met elkaar samen. Dankzij ons eigen ondernemerschap zijn we er voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten wanneer dit moet. Door samen te werken met onze opdrachtgevers weten wij wat er speelt en waar de behoeftes liggen. 

Kom langs in onze vestiging

Persoonlijk, flexibel en allround zijn onze kernwaarden. Juist in onze eigen Achterhoek merken wij dat dit het verschil maakt. Wij handelen vanuit een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Hard werken, er zijn voor je mensen en snel kunnen schakelen staan hierbij voorop.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou of voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak of kom eens binnen voor een kop koffie en een goed gesprek. Samen helpen wij jou verder. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 0544 – 39 48 80 en lichtenvoorde@inperson.nl

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Lichtenvoorde

Bij ons zit je helemaal goed als je een nieuwe baan zoekt. We doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van de perfecte baan. Hierbij gaan we in gesprek om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Zodra we hierachter zijn gaan we samen aan het werk om de juiste werkgever te vinden. Een plek waar jij het verschil kunt maken. Is dit wat jij wilt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Kom langs, bel of reageer online direct op een vacature. We heten je van harte welkom bij In Person Lichtenvoorde.

mail ons

Vacatures in Lichtenvoorde en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Lichtenvoorde? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Lichtenvoorde, bekijk dan onze vacatures in de provincie Gelderland.

Sluiten