In Person
Veenendaal

Heb je een vraag? Neem contact op via:

Bezoekadres

Veenendaal

Patrimoniumlaan 8, 3904 AD, Veenendaal

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Kom langs in onze vestiging

Onze spirit: onze mentaliteit, ons DNA is verbinding en mogelijkheden zien. Dat staat voor ons centraal in alles. Daarom kennen we onze klanten en uitzendkrachten door en door. Iedereen is een persoon waar een compleet leven achter zit. 

Daarom leren we je eerst graag goed kennen, zo weten we de beste match te maken.  

Onze spirit is dat we mensen echt verder helpen - klant én uitzendkracht- , en niet alleen met een baan. Wij blijven betrokken en ontzorgen graag, ook na de perfecte match! Dat is In Person.

In Person Veenendaal

Kom langs

Veenendaal

Wil jij weten welke toffe banen we jou kunnen bieden die je een toekomst geven? Ben je toe aan een match? We ontmoeten je graag ‘In Person’ in Veenendaal. Onze vestiging vind je op 5 minuten lopen van station Veenendaal. 

Of ben je juist op zoek naar een flexibele oplossing voor jouw organisatie? Kom je tijd te kort om te zorgen voor de perfecte aandacht in het proces van werving en selectie en onboarding? Dan komen we graag bij jou in de organisatie kennismaken. We zijn benieuwd naar het verhaal over wat jullie uniek maakt.

Leuke baan

Op zoek naar een leuke baan in Veenendaal en omgeving? Kijk dan zeker even naar de vacatures van onze vestiging in Veenendaal. Zoek je vacatures in een groter gebied? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Utrecht. Ook die hebben we voor je.

Vacatures in Veenendaal en omgeving