Hulp bij werving en selectie nodig?

Heb je het zo druk dat je moeite hebt om tijd te vinden voor werving van nieuwe medewerkers? Of zijn er vacatures die je niet vervuld krijgt? Wat de reden ook is, wij zijn er om je te helpen bij werving en selectie. Sterker nog, wij kunnen dit hele proces met gemak van je overnemen. Onze bevlogen medewerkers gaan voor je aan de slag waardoor je vacature vervuld is voor je er erg in hebt!

Waarom werving en selectie via In Person?

 • Specialisatie
  Werving en selectie is wat we doen op dagelijkse basis. Het is één van onze belangrijkste diensten waardoor u de werving met een gerust hart aan onze experts kunt overlaten.
 • Groot netwerk
  Als je ons opdracht geeft om kandidaten voor je te vinden, profiteer je van ons gigantische netwerk gevuld met gemotiveerde uitzendkrachten. 
 • Betrokken
  Het schrijven van de vacatureteksten, CV’s doornemen, sollicitatiegesprekken voeren, zodra we weten wat u zoekt gaan we aan de slag, net zolang tot de perfecte kandidaat is gevonden!
 • Tijdbesparing
  Omdat we het hele werving en selectieproces overnemen, scheelt het u zeeën van tijd. U hoeft alleen nog maar de beste kandidaat te kiezen uit onze uiteindelijke selectie.

Wat kost werving en selectie?

Aan werving en selectie kunnen we niet één bedrag ophangen. Het bedrag is afhankelijk van de regio en natuurlijk hoe moeilijk of makkelijk het profiel is waar je naar zoekt. Neem daarom contact met ons op en laat ons weten waar je naar zoekt. Dan geven wij je het bijbehorende kostenplaatje.

Wat gebeurt er na werving en selectie?

Zodra de geschikte kandidaat is gevonden houdt ons werk op. Als wettelijk werkgever ben je zelf verantwoordelijk voor indiensttreding, salaris en andere bijkomende kosten. Wil je dat we ook het contract en salaris regelen, uitbetalen bij ziekte en andere kosten voor onze rekening nemen? Dan past uitzenden via In Person misschien beter bij je.

Uitzenden via In Person

Ontdek het gemak van werving via In Person

Wil je zeker weten dat je medewerkers hebt die voor jouw organisatie het onderste uit de kan halen? Medewerkers die met plezier voor je aan de slag gaan zodat jij de focus kunt leggen op ondernemen? 

Dan zijn wij jouw uitzendbureau, want met minder nemen we echt geen genoegen. Niet alleen kun je rekenen op 100% leveringsgarantie, maar we staan ook dag in, dag uit voor je klaar.

Werving en selectie via In Person

Sluiten