Rotterdam

Stel je voor: een bruisend uitzendbureau in het hart van Rotterdam dat niet alleen banen aanbiedt, maar carrières vormgeeft. Dat is waar In Person Rotterdam voor staat, en laten we eerlijk zijn, als we het over bevlogenheid en toewijding hebben, dan is er één naam die met trots naar voren komt: Frank Onderdelinden.

Frank is samen met zijn team de drijvende kracht achter deze In Person vestiging, maar ook een inspirator, die gelooft in de kracht van individuen en de kansen die voor ons liggen.

Dus, of je nu midden in je carrière zit, net begint of een nieuwe weg wilt inslaan, met de visie van In Person Rotterdam ben je klaar om die volgende stap te zetten en jouw ambities waar te maken.

Kom langs in onze vestiging

In Person is niet alleen een naam, maar een drijvende kracht achter de motor van werkgelegenheid en groei. Dus, als je op zoek bent naar een flexpartner die niet alleen connecties legt, maar ook werkelijke carrières smeedt, dan ben je bij In Person én Frank aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een verandering in jouw carrière of dat je op zoek bent om jouw eigen organisatie uit te breiden met nieuwe inzichten en talenten..

Natuurlijk, je CV en werkverleden hebben hun glans, maar net zo belangrijk zijn je skills en hoe goed je in het bedrijfsplaatje past. Wij begrijpen dat als geen ander. We nemen dan ook ruimschoots de tijd om onze klanten en kandidaten van binnen en van buiten te leren kennen. Ons doel? Duurzame partnerschappen smeden. Dus waar wacht je nog op? Breng ons een bezoekje en wie weet geven wij jouw carrière wel die verdiende boost naar de toekomst!

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar talent om je bedrijf te versterken, zelf een frisse carrièrestap wil zetten, of gewoon nieuwsgierig bent naar spannende kansen bij andere ondernemingen - bij ons ben je aan het juiste adres! Waarom niet gewoon even binnenstappen? Onze deuren staan altijd wagenwijd open voor iedereen. Bel ons op 010-3216008 of mail naar rotterdam@inperson.nl.

mail ons

Vacatures in Rotterdam en omgeving

Zin om weer op de fiets te stappen naar je werk en leuke collega’s? Kijk dan eens bij de vacatures hieronder in Rotterdam. Mag het zoekgebied wel wat groter, bekijk dan hier de vacatures in de provincie Zuid-Holland.

Sluiten