Vacatures Rijssen

Voor ons staat jouw werkgeluk op de eerste plaats. We willen dat jij iedere dag met een sprankelend humeur uit bed springt, op naar je werk in … Rijssen! Waarom Rijssen? Bij een sprankelend humeur hoort een sprankelende stad, en dat is precies wat je hier vindt. Wist je bijvoorbeeld dat Rijssen dé modestad is van de regio Salland in Overijssel? Het winkelaanbod is lekker gevarieerd en gevuld met toonaangevende winkels. In het weekend kun je uren doorbrengen op de gezellige terrasjes bij de verschillende restaurants en cafés. Of ontspan na een lange werkdag met een geweldig mooie wandeling over de Holterberg. De stijlvolle winkels, fijne mensen, het groene landschap én de mooie bedrijven zijn de redenen waarom je via ons, kunt solliciteren op vacatures in Rijssen. We zijn er 100% van overtuigd dat jij hier je volgende baan kunt vinden. 

Banen in Rijssen om gelukkig van te worden

En, ben je nieuwsgierig geworden naar het werken in Rijssen? Dat zouden wij ook zijn. De vacatures in Rijssen die we voor je in petto hebben zijn verdeeld over verschillende vakgebieden. Nu wil je natuurlijk weten aan welke vakgebieden je hierbij kunt denken? Geen probleem! We sommen er een paar voor je op. Wat dacht je ervan om te werken in de:

  • Bouw
  • Industrie
  • Logistiek
  • ICT
  • Marketing

Stuk voor stuk mooie vakgebieden met functies waar je hart sneller van gaat kloppen. Word jij nu dolenthousiast over één van deze vakgebieden? Bekijk dan snel welke vacatures in Rijssen hierin beschikbaar zijn! 

Weet je nog niet zeker wat je wilt doen? Ook dat kan, maak je geen zorgen. Samen zetten we alles op alles om te achterhalen waar jouw passie ligt. Want wij geloven dat je met passie vanuit je kracht werkt. Net als wij dat doen bij In Person!

Solliciteer op vacatures in Rijssen en omstreken

Als je in Rijssen woont en een toffe vacature in Rijssen vindt, dan is de keuze snel gemaakt. Maar we weten dat je natuurlijk ook uit de buurt van Rijssen kan komen. Samen vinden we de lokale werkgever die het beste bij je past, of dit nu in Rijssen is of ergens anders!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken