Rijssen

Hi, wij zijn Jan Willem, Richelle, Judith, Martine en Niels van In Person Rijssen. Ons motto? Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen. Daarom willen wij niets liever dan ‘In Person’ kennis met jou maken. Want waar gaan jóuw ogen van sprankelen? In ons gave pand, hartje Rijssen, ben je altijd welkom om over jouw toekomst te praten. Na een eerste gesprek - lekker informeel, met een kop koffie óf een drankje uit onze eigen bar - helpen we je graag aan een nieuwe (vaste) baan. Dankzij ons brede netwerk van opdrachtgevers, onze in-huis deskundigheid én onze ervaring doen wij ons uiterste best om de geschikte baan voor jou te vinden!

Kom langs in onze vestiging

Bij ons In Person uitzendbureau in Rijssen willen we jou leren kennen en zijn we geïnteresseerd in wie jij bent en wat je wilt. Waar droom je van? Welke toekomst zie je voor je? En bij wat voor soort bedrijf voel jij je thuis? Met de antwoorden op dit soort vragen op zak, gaan wij op zoek naar jouw perfecte baan. Voor je het weet is die baan een feit, maken wij je contract in orden en maak je deel uit van In Person! Wanneer je lekker aan het werk bent en je hebt het naar je zin, is er de mogelijkheid tot een rechtstreeks contract bij onze opdrachtgever – jouw nieuwe werkgever. En geloof ons als we zeggen dat we dit moment graag met je vieren!

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij In Person Rijssen

Wil je samen met ons ontdekken bij welk bedrijf jouw talenten het beste tot hun recht komen? Kom dan eens langs voor een kop koffie, reageer op één van onze vacatures, bel ons op 0548 - 61 38 32 of stuur een mailtje naar rijssen@inperson.nl.

Vacatures in Rijssen en omgeving

Zoek je een nieuwe, vaste baan waar jouw ogen van gaan sprankelen? Bekijk snel onze vacatures in de provincie Overijssel.

Sluiten