Uitzendbureau Rijssen

Rijssen

Rijssen is een heerlijke Twentse modestad, gevuld met veel lokale winkels die net even anders zijn. Van stoer tot casual en stijlvol, als modeliefhebber kun je je lol op. Daarnaast kun je urenlang doorbrengen op de vele terrassen of leuke uitstapjes in de groene natuur plannen. Dit alles natuurlijk gemixt met die fijne nuchterheid die je gewend bent van de Twentenaren. Wij houden er in ieder geval van! We hebben hier niet voor niets een vestiging geopend. Ons uitzendbureau in Rijssen is gevestigd aan de Enterstraat. Hier staan onze deuren wagenwijd voor je open, want als er iets is dat we graag doen is het om ‘In Person’ kennis met je te maken. 

Kom langs in onze vestiging

Wij willen jou leren kennen. We zijn geïnteresseerd in wie jij bent en wat je wilt. Welke dromen heb je voor jezelf? Welke toekomst zie je voor je? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om de perfecte baan voor je te vinden. Wij van uitzendbureau Rijssen hebben ons werk pas goed gedaan als je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Ons motto is dan ook ‘Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen’. Door de combinatie van onze Twentse nuchterheid met de in-huis deskundigheid én ervaring, gaat ons dit zeker lukken. Voor je het weet is jouw nieuwe baan een feit en maak je deel uit van In Person. Want bij In person werk je niet, dat bén je. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 0548 - 61 38 32 en rijssen@inperson.nl

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Rijssen

Ben je er klaar voor om samen met ons de schouder eronder te zetten? Om samen te ontdekken waar jouw kennis en vaardigheid het beste tot zijn recht komt? Dan heb je in ons het juiste uitzendbureau gevonden. Kom even langs, bel, mail of reageer gelijk via een online vacature. Dan gaan wij voor je aan de slag bij uitzendbureau Rijssen.

of mail ons

Vacatures in Rijssen en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Rijssen? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Rijssen, bekijk dan onze vacatures in de provincie Overijssel.

Sluiten