Enschede

In Person Enschede is officieel (online) geopend. Daarmee keert een bekende naam terug in de uitzendbranche in Enschede en omgeving en daar zijn wij trots op! Een nieuw geluid maar met dezelfde waarden. Wij geloven in eigen ondernemerschap, betrokkenheid, lokale aanwezigheid en persoonlijk contact. 

De In Person locaties in Haaksbergen, Doetinchem, Lichtenvoorde en Enschede werken nauw met elkaar samen. Persoonlijk contact met opdrachtgevers en onze flexwerker om zo te komen tot de juiste match en passende oplossingen voor uiteenlopende personeelsvraagstukken.

Kom langs in onze vestiging

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een oplossing zoekt voor een personeelsvraagstuk, wij komen graag met je in contact! Vanuit een inspirerende organisatie waarin wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring en gedegen kennis bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 06-48484752 en enschede@inperson.nl

Neem contact met ons op

Bij ons zit je helemaal goed als je een nieuwe baan zoekt. We doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van de perfecte baan. Hierbij gaan we in gesprek om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Zodra we hierachter zijn gaan we samen aan het werk om de juiste werkgever te vinden. Een plek waar jij het verschil kunt maken. Is dit wat jij wilt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Kom langs, bel of reageer online direct op een vacature.

mail ons

Vacatures in Enschede en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Enschede? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Enschede, bekijk dan onze vacatures in de provincie Overijssel.

Sluiten