Vacatures Zelhem

Op het langeafstandswandelpad het Pieterpad ligt een prachtig Gelders dorp dat naar de naam Zelhem luistert. Het ligt nabij Doetinchem en telt een kleine 9000 inwoners. Wellicht ken je Zelhem vanwege het Mega Piraten Festijn wat er jaarlijks wordt gehouden, maar er zijn ook andere evenementen de moeite waard, zoals de Zelhemse Septemberfeesten en Oosterwijkse Pinksterfeesten. In 2016 deed zelfs de Giro d'Italia Zelhem aan. Normaal gesproken is het er echter rustig en in de omgeving is het prachtig wandelen en fietsen.

Hoe zit het dan met werk in Zelhem? Bij In Person hebben we verrassend veel mooie vacatures in deze regio voor je in de aanbieding. Leuke banen in diverse branches waar je zowel je power als passie in kwijt kunt. Benieuwd of er iets voor jou tussenzit? Check ons aanbod vacatures in Zelhem en solliciteer!

Vind leuke banen in Zelhem

Op zoek naar een leuke nieuwe baan in Zelhem en omgeving? In Person is jouw gids in het oerwoud van vacatures. We praten samen met jou over al je wensen: waar word je gelukkig van, waar haal je energie uit en wat zijn je talenten? Die informatie combineren we met onze kennis van de banenmarkt en de goede contacten met lokale werkgevers. Zo komen we altijd tot een goede match. In de volgende branches zijn werkgevers vaak op zoek naar nieuwe mensen:

  • Logistiek
  • Bouw
  • Financieel
  • Techniek
  • Horeca

Er zijn ook vacatures in Zelhem en omgeving in andere sectoren, dus neem vooral zelf een kijkje. Gebruik de filters om je gewenste vakgebied en regio te kiezen, en je opleidingsniveau en aantal uren per week aan te geven. Zo maak je het banenaanbod zo relevant mogelijk.

Solliciteer op vacatures in Zelhem en omstreken

Ben je klaar om te solliciteren op je toekomstige droombaan? Of heb je toch wat meer hulp en/of persoonlijk advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we helpen je graag verder met het vinden van de juiste job. Bovendien kunnen we ook buiten Zelhem voor je op zoek gaan, zodat de kans op geschikte vacatures stijgt. We nemen de grootste blokkades weg, zodat jouw werkgeluk weer een stukje dichterbij komt!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken