Vacatures Winterswijk

In het meest oostelijke deel van de Achterhoek, nabij de Duitse grens, vind je het gemoedelijke Winterswijk. Dit Gelderse dorp was in de jaren twintig van de 20e eeuw een belangrijke speler in de textielindustrie. Hoewel de textielfabrieken al lang geleden hun deuren sloten, is er in Winterswijk en omgeving volop werkgelegenheid. Maar er is ook een andere reden waarom mensen graag naar het dorp trekken. Winterswijk heeft namelijk veel te bieden: mooie natuur, een gezellig centrum, prima horeca en interessante musea.

Bovendien is er een uitgebreide activiteitenkalender, zodat je je niet hoeft te vervelen. Op zoek naar sport of juist ontspanning? Het Nationaal Landschap Winterswijk, een natuurgebied van 22.000 hectare, is prachtig om te voet of per fiets te ontdekken. Het afwisselende landschap biedt een aantal natuurreservaten met zeldzame dieren en planten. Kortom, we kunnen ons wel voorstellen waarom je zou willen wonen en werken in Winterswijk. Met ons lokale kantoor en goede connecties met plaatselijke werkgevers kunnen we je snel aan een passende baan helpen. Bekijk onze vacatures in Winterswijk en solliciteer vandaag nog op je droombaan. Het kost je slechts een paar minuten!

De beste banen in Winterswijk

Benieuwd in welke vakgebieden je kunt werken als je via ons aan de slag wilt? Omdat we in het hele land actief zijn, hebben we een groot banenaanbod. Onder meer in deze vakgebieden:

  • Bouw
  • Industrie
  • Logistiek
  • Productie
  • Horeca

Om je bij je zoektocht te helpen en erachter te komen welke vacature in Winterswijk het best bij je past, gaan we graag met je in gesprek. Op die manier vinden we het snelst werk dat aansluit bij je talenten en profiel. Ook behandelen we de basics, zoals opleiding, werkervaring en je wensen met betrekking tot dienstverband en aantal werkuren. Met die kennis gaan we aan de slag om de perfecte job voor jou te vinden.

Solliciteer op vacatures in Winterswijk en omstreken

Omdat we goede connecties hebben met lokale werkgevers zijn we in staat de beste baan in Winterswijk voor je te vinden. Een functie die voldoening geeft en natuurlijk een goed salaris en leuke collega’s biedt. Wil je je kansen vergroten, dan helpt wellicht het verbreden van je zoekgebied. Ook in de omgeving van Winterswijk is veel werk te vinden, dus er zit vast iets bij wat bij je past!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken