Vacatures Veenendaal

Kom je werken in Veenendaal?

Heerlijk, op de fiets naar je werk. Voel je de wind al door je haren? Het kan hoor, we hebben genoeg vacatures in fietsstad Veenendaal. Had je misschien niet gedacht, maar ook in Veenendaal kun je een In Person Uitzendbureau vinden. Hier in ’t Veen, zoals we het hier liefkozend noemen, is het goed vertoeven.

Het is al even geleden, maar Veenendaal is in ’97 zelfs verkozen tot groenste stad van Europa. Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei is dat ook niet zo gek. En Veenendaal is qua bereikbaarheid ook nog top, het ligt op circa 30 km van zowel Utrecht, Arnhem als Amersfoort. Dus ook al woon je hier niet, je bent hier zo.

Naast het bewonderen van de groene omgeving, kun je in Veenendaal ook hartstikke goed winkelen. Het centrum telt meer dan 700 winkels, waarvan 300 overdekt in passages. Hartstikke handig als het regent. Wat wil je nog meer?

Banen in Veenendaal op trots op te zijn

Goed, ter zake nu: je bent vast benieuwd naar de banen in Veenendaal. We hebben je heel wat vacatures te bieden. Er zit vast een vakgebied voor je bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken in de: 

  • ICT
  • Detailhandel
  • Industrie
  • Zorg
  • Bouw

Is er iets waar jij al warm van wordt? Bekijk dan snel welke vacatures in Veenendaal beschikbaar zijn! Ben je er nog niet helemaal uit wat voor werk bij je past? Geen probleem. Kom gerust eens bij ons langs of bel. Samen komen we er wel achter wat jouw werk-match is. Want wij geloven dat als je doet wat je leuk vindt, je daar vast ook goed in bent of nog kunt worden.

Solliciteer op vacatures in Veenendaal en omstreken

Woon jij in Veenendaal en vind je een toffe vacature in Veenendaal, dan is de keuze snel gemaakt. Maar we weten dat je natuurlijk ook uit de buurt van Veenendaal kan komen. Samen vinden we de lokale werkgever die het beste bij je past, of dit nu in Veenendaal is of ergens anders!

Toon meer

De nieuwste vacatures ontvangen?

Laat jouw gegevens achter en ontvang de nieuwste vacatures in jouw inbox.

Schrijf je gratis in bij In Person

Maak binnen 1 minuut een account aan en wij helpen je met het vinden van een baan.

Sluiten