Vacatures Varsseveld

Op zoek naar rust en gemoedelijkheid in een groene omgeving? Je vindt het in Varsseveld, een gezellig Gelders dorp met iets meer dan 6000 inwoners. Het ligt nabij Doetinchem, de Duitse grens en is goed bereikbaar via de A18. Daarnaast heeft Varsseveld een eigen treinstation en veel industriële werkgelegenheid. Je vindt er goede voorzieningen, zoals een bibliotheek, cultureel centrum en een moderne sporthal met binnenbad. Op het lijstje van Varsseveldse bezienswaardigheden staan verder de Hervormde Kerk, molen De Engel en museumboerderij Het Hofshuus. Hier hoef je je dus niet te vervelen!

In Person is goed vertegenwoordigd in de Achterhoek, onder meer met onze vestiging in Varsseveld. We helpen je graag met het vinden van leuk werk dat aansluit bij je wensen en ambities. Bekijk onze vacatures in Varsseveld en kijk wat dit dorp je te bieden heeft. Toffe functie gevonden? Dan kun je direct online solliciteren en wie weet start je binnenkort met je droombaan!

De leukste banen in Varsseveld vind je hier!

Zoek je een passende vacature in Varsseveld, dan ben je bij In Person aan het juiste adres. We staan voor betrokkenheid en persoonlijk contact met opdrachtgevers en flexwerkers, zodat we altijd tot een juiste match komen. Zoals je ziet bieden we diverse uitdagende vacatures bij uiteenlopende bedrijven. Werk in Varsseveld vind je onder meer in de volgende branches:

  • Bouw
  • Industrie
  • Logistiek
  • Productie
  • Techniek

Bij In Person kun je terecht voor zowel fulltime als parttime vacatures in Varsseveld. Maak gebruik van de filteropties om snel een job te vinden die aansluit bij je vakgebied, opleidingsniveau en het gewenste dienstverband. Doorgaans krijg je bij een nieuwe baan een tijdelijk contract, maar bij goed functioneren heb je uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteer op vacatures in Varsseveld en omstreken

Een baan in Varsseveld en omstreken vind je bij In Person! We hebben diverse uitdagingen in verschillende branches, dus er zit vast iets bij wat bij je past. Bovendien hebben we goede connecties met lokale werkgevers. Hierdoor vinden we gegarandeerd de beste baan in Varsseveld voor je, met goede arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en volop werkplezier. Vind je toch niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij je zoektocht, ook als je tijdelijk werk of een parttime vacature in Varsseveld zoekt.

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken