Vacatures Markelo

Markelo is het Dorp van de Vijf Heuvels. Die naam dankt het aan de ligging tussen vijf heuvels: de Markelose Berg, De Hulpe, Herikerberg, Friezenberg en Kattenberg. Het nabijgelegen natuurgebied de Borkeld trekt jaarlijks veel toeristen, en het glooiende landschap rondom het dorp leent zich prima voor een wandeling of een fietstocht. Dat mensen de weg naar Markelo weten te vinden, is ook te danken aan het feit dat in de omgeving veel campings en vakantiehuizen zijn te vinden. Daarnaast heeft het dorp een mooi centrum met een museumboerderij, gerestaureerde korenmolen en talloze rijksmonumenten. Zoek je mooie natuur en rust, dan zit je in dit dorp goed.

Het is niet alleen fijn wonen, maar ook prettig werken in Markelo en omgeving. Benieuwd naar het banenaanbod in de regio? In Person heeft diverse aantrekkelijke vacatures in Markelo bij de beste werkgevers. Kijk snel verder en wie weet vind je vandaag nog je droombaan!

De leukste banen in Markelo

Hoewel Markelo een echt dorp is, hebben we veel vacatures in uiteenlopende branches. Omdat het best een klus is om het aanbod door te spitten en een leuke job te vinden die aansluit bij je opleidingsniveau en werkervaring, zijn we je graag van dienst. Tijdens een persoonlijk gesprek zoomen we in op je talenten, wat je in werk belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Die informatie combineren we met onze kennis van de markt en onze goede contacten met lokale werkgevers. Vervolgens maken we een selectie van vacatures in Markelo die matchen met wat jij zoekt.

Hoewel er werk te vinden is in uiteenlopende branches, is onze ervaring dat in onderstaande sectoren het vaakst naar nieuwe mensen wordt gezocht:

  • Logistiek
  • Bouw
  • Financieel
  • Techniek
  • Horeca

Check ook vooral zelf het aanbod en gebruik de filteropties om resultaten te krijgen die voor jou relevant zijn. Het is mogelijk om je vakgebied, regio, opleidingsniveau en aantal werkuren aan te geven om de vacatures te filteren. Iets gevonden wat je aanspreekt, dan kun je direct online reageren. De sollicitatie kost je slechts een paar minuten.

Solliciteer op vacatures in Markelo en omstreken

Zoals je ziet, hebben we een afwisselend aanbod van vacatures in Markelo en omgeving. Vind je toch niet wat je zoekt of heb je behoefte aan persoonlijk advies, neem dan contact op. We gaan graag samen op zoek naar de perfecte job voor jou!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken