Vacatures Holten

Op steenworp afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, tussen de steden Deventer en Almelo, ligt het gemoedelijke Holten. Dit Twentse dorp wordt omgeven door prachtige natuur en kent een aantal bezienswaardigheden zoals de fundamenten van het middeleeuwse kasteel De Waerdenborch, het Holten Canadian War Cemetery en Natuurmuseum Holterberg. Ook ligt Holten op de route van het Pieterpad. Verder beschikt het dorp over diverse voorzieningen waaonder een aantal restaurants, caf├ęs, winkels en een eigen treinstation.

Hoewel het qua inwonersaantal een echt dorp is, hebben we verrassend veel mooie vacatures in Holten voor je. In Person biedt uitdagende banen in diverse branches bij de mooiste bedrijven uit de regio. We kennen de arbeidsmarkt goed en zijn daardoor in staat om je snel te matchen met een werkgever die bij je past. Check ons banenaanbod en solliciteer vandaag nog op je droombaan!

De leukste banen in Holten

Een leuke baan vinden die aansluit bij je opleidingsniveau en werkervaring is niet altijd gemakkelijk. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Graag komen we met je in contact op erachter te komen wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt. Informatie over jou combineren we met onze kennis van de banenmarkt en onze contacten met lokale werkgevers. Vervolgens maken we een selectie van vacatures in Holten waar jij op kunt reageren. In de volgende branches wordt geregeld naar nieuwe mensen gezocht:

  • Logistiek
  • Bouw
  • Financieel
  • Techniek
  • Horeca

Laat je hier trouwens niet door beperken, want ook in andere branches is werk te vinden. Door gebruik te maken van de filteropties kun je het aanbod gemakkelijk doorzoeken. Geef je gewenste vakgebied, regio, opleidingsniveau en aantal werkuren per week aan om relevante resultaten te krijgen. Heb je een vacature in Holten gevonden die je aanspreekt? Dan kun je in enkele minuten direct online solliciteren.

Solliciteer op vacatures in Holten en omstreken

Zoals je ziet, hebben we een afwisselend aanbod van vacatures in Holten en omgeving. Mocht je niet direct vinden wat je zoekt, overweeg dan eens om je zoekgebied te verbreden. Zo wordt de kans groter dat je een passende job vindt. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op en we zijn je graag van dienst!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken