Vacatures Eibergen

Nabij de Duitse grens, in het oostelijke deel van de Achterhoek, ligt het dorp Eibergen. Het ligt aan het riviertje de Berkel, dat ten oosten van Eibergen Nederland binnenstroomt om in Zutphen in de IJssel uit te monden. Het dorp heeft van alles te bieden, waaronder attractiepark Hof van Eckberge, Natuurpark de Leemputten en het geschiedenismuseum De Scheper. Ook De Mallumsche Molen, een uit 1748 daterende watermolen, is een bezoekje waard. Eibergen heeft daarnaast een gevarieerd winkelaanbod en diverse gezellige cafés en restaurants. Na een lange werkdag hoef je je hier dus niet te vervelen.

Met ruim 11.000 inwoners is Eibergen een echt dorp, maar dat neemt niet weg dat er verrassend veel leuke vacatures om uit te kiezen zijn. In Person kent de banenmarkt als geen ander en heeft goede contacten met lokale werkgevers. Hierdoor kunnen we je perfect helpen bij het vinden van je toekomstige droombaan. Jouw werkgeluk is dichterbij dan je denkt!

Vind leuke banen in Eibergen

Een nieuwe baan vinden kan best een uitdaging zijn. Daarom is het handig om wat hulp te krijgen. Bij In Person vinden we het belangrijk om je op persoonlijke en betrokken wijze bij te staan bij je zoektocht naar een geschikte job. We gaan graag met je in gesprek over je wensen: waar word je gelukkig van, waar haal je energie uit en wat zijn je talenten? Met deze informatie gaan wij aan de slag om te kijken welke werkgever matcht met jouw profiel. Vervolgens bieden we je een selectie vacatures in Eibergen om op te reageren.

Goed om te weten, is dat in de volgende branches vaak behoefte is aan nieuwe mensen:

  • Productie
  • Techniek
  • Administratie
  • Bouw
  • Commercieel

Er zijn echter ook vacatures in andere branches, dus neem vooral zelf een kijkje. Gebruik de filteropties om je vakgebied en regio te kiezen, en je opleidingsniveau en werkuren door te geven. Op die manier krijg je een zo relevant mogelijk banenaanbod.

Vind vacatures in Eibergen en omstreken

Heb je een geschikte vacature in Eibergen gevonden? Dan is het tijd om te solliciteren; hoe eerder, hoe beter! Wil je iets verder kijken dan Eibergen? Geen probleem, want zo vergroot je de kans op meer potentiële mooie vacatures. Heb je echter iets meer persoonlijk advies nodig, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de topbaan die bij je past!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken