Vacatures Logistiek Medewerker

Een logistiek medewerker heeft een breed pakket aan taken. Doorgaans heeft hij (of zij) een uitvoerende en organiserende functie in een magazijn of distributiecentrum. Dat houdt in dat hij verantwoordelijk is de coƶrdinatie en organisatie van logistieke opdrachten. Van het opmaken van transportdossiers en vrachtdocumenten, tot het inplannen van transporten en het contact met leveranciers, klanten en douane. Het is een essentiƫle functie, want je moet ervoor zorgen dat levertijden worden gehaald en dat de orderverzameling, het lossen en verzendklaar maken, soepel verlopen.

Wil je werken in de logistiek, dan heb je volop mogelijkheden bij uiteenlopende werkgevers. Bij In Person ben je aan het juiste adres voor advies op maat en de beste logistiek medewerker vacatures in je regio. Bekijk ons actuele banenaanbod en solliciteer direct online! Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan eens langs op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek en een goede kop koffie (of thee). We staan voor je klaar!

Dit doet een logistiek medewerker

Een job als logistiek medewerker heeft raakvlakken met die van orderpicker, al beperken de taken zich niet tot het verzamelen, completeren en verzendklaar maken van zendingen. Je doet ook de administratie, signaleert en lost fouten op, kijkt waar het logistieke proces verbeterd kan worden en geeft eventueel leiding aan andere medewerkers. Verder kan het zijn dat je met een reach- of heftruck goederen in het magazijn verplaatst en verantwoordelijk bent voor opruimen en schoonmaken. Kortom, je zult je in dit werk niet gauw vervelen! 

Vind de beste logistiek vacatures

Er zijn logistiek vacatures in uiteenlopende branches en bij verschillende branches. Meestal zijn logistiek medewerkers werkzaam in de magazijnen van supermarkten, groothandels, postbedrijven en (online) winkels. Ze vervullen wel wat administratieve taken, maar hun job bestaat voor een groot deel uit contacten met verschillende mensen. Klantgerichtheid is dan ook een belangrijk kenmerk voor een logistiek medewerker. Wil je werken in de logistiek, dan zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen. Bijvoorbeeld Entree Logistiek (mbo 1), Magazijnmedewerker (mbo 2) en Logistiek teamleider (mbo 3).

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken