Vacatures Inpakker

Een inpakker of inpakmedewerker is verantwoordelijk voor het verpakken, stickeren en verzendklaar maken van producten. Het is een verantwoordelijke baan waarbij je nauwkeurig te werk moet gaan. Je zorgt er mede voor dat producten zonder problemen en vertragingen naar de klant gaan. Hoewel inpakwerkzaamheden in de basis hetzelfde zijn ongeacht waar je werkt, kan het werk binnen verschillende bedrijven verschillen. Het inpakken van fruit en groente bij de teler gaat bijvoorbeeld anders dan wanneer je elektronica inpakt bij een webshop.

Zoek je werk als inpakker bij jou in de buurt? Bij In Person ben je aan het juiste adres! We hebben uiteenlopende inpakker vacatures bij de beste werkgevers in de regio. We hebben goede contacten met lokale bedrijven en zorgen altijd voor de beste match. Bekijk ons vacature-aanbod en solliciteer vandaag nog op de baan van je keuze.

Wat een inpakker doet

Je zou denken dat een inpakmedewerker zich alleen bezighoudt met het verpakken van producten. Tot het takenpakket van een inpakker behoort echter ook het volgende:

  • Dozen vouwen, inpakken en voorzien van beschermingsmateriaal
  • Inpakmachine instellen
  • Uitvoer van kwaliteits- en aantallencontrole van producten
  • Afgekeurde producten verwerken
  • Administratie rondom bestellingen
  • Pakketten en pallets opstapelen
  • Werkruimte schoon en opgeruimd houden
  • Technische problemen signaleren en melden

Werk als inpakker kan best afwisselend zijn. Bovendien kun je interne cursussen volgen om ervoor te zorgen dat je producten op de juiste manier behandelt, zodat voldaan wordt aan strenge wet- en regelgeving.

Je kunt aan de slag als inpakker bij bijvoorbeeld groothandels, webwinkels, fabrikanten en postbedrijven. Vaak krijg je in je dagelijks werk te maken met expediteurs of transporteurs die goederen komen ophalen. In dat geval moet je ook kwaliteitscontroles uitvoeren en ben je verantwoordelijk voor het tekenen van vrachtbrieven.

Zo word je inpakker

Overweeg je een baan als inpakker, dan zijn er geen specifieke opleidingen die je moet volgen. Vaak is een vmbo werk- en denkniveau voldoende. Je wordt ingewerkt door een ervaren collega en volgt meestal een interne cursus om bedrijfsspecifieke processen en handelingen te begrijpen.  

Je kunt bij In Person terecht voor diverse inpakker vacatures bij de beste werkgevers. Solliciteer direct online of kom langs op ons kantoor. We gaan graag een persoonlijk gesprek aan om achter je talenten en wensen te komen. De koffie staat klaar!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken