Vacatures Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur of heftruckbestuurder heb je een belangrijke functie in het magazijn en op het bedrijventerrein. Je verplaatst zware goederen over korte afstanden, helpt met laden en lossen en vervult andere essentiële taken. Naast dat je producten veilig van A naar B brengt, neem je het inpakken en bevoorraden voor je rekening. Het kan ook zijn dat je producten ontvangt en controleert, de voorraad beheert en orders voorbereidt. 

Voordat je kunt werken als heftruckchauffeur, moet je eerst bewijzen dat je in staat bent om dit voertuig te besturen. Je volgt hiervoor een opleiding die je afsluit met het behalen van het heftruckrijbewijs of heftruckcertificaat. Dat is het bewijs dat jij in staat bent om veilig een heftruck te besturen. Lijkt je dat wel wat en ben je benieuwd welke heftruckchauffeur vacatures er bij jou in de buurt zijn? Bij In Person ben je aan het juiste adres!

Wat een heftruckchauffeur doet

Overweeg je een carrièreswitch of ben je gewoon benieuwd wat een heftruckchauffeur zoal op een dag doet? Meestal zien zijn of haar werkzaamheden er als volgt uit:

  • Goederen transporten met behulp van de heftruck
  • De lading controleren; is alles aanwezig en van goede kwaliteit?
  • Helpen bij laden en lossen
  • Documenten, zoals pakbonnen en orderlijsten, controleren en ondertekenen
  • Administratieve afhandeling van documenten
  • Beheer van de (magazijn)voorraden en voorbereiding van orders
  • Onderhoud aan de heftruck
  • Werkplaats schoonhouden

Zoals je ziet is het werk behoorlijk afwisselend. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om in deze rol te groeien. Zo kun je extra opleidingen of cursussen volgen om beter in je werk te worden. Ook kun je je expertise uitbreiden naar de bediening van andere (hef)voertuigen, zoals een reachtruck.

Heftruckchauffeur worden: zo gaat dat

Een goede heftruckchauffeur heeft een goede reactiesnelheid, een prima inschattingsvermogen en is nauwkeurig. Zijn dit vaardigheden die bij jou passen? Bekijk dan onze heftruckchauffeur vacatures en solliciteer vandaag nog! Bij In Person vind je leuk werk met goede arbeidsvoorwaarden. Omdat we goede contacten met lokale werkgevers hebben, zijn we perfect in staat om de juiste job voor jou te vinden. Je kunt direct online solliciteren, maar bent ook van harte welkom om op ons kantoor langs te komen. We gaan dan een persoonlijk gesprek met je aan om erachter te komen wat je talenten en wensen zijn.

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken