Vacatures Dakdekker

Een dakdekker doet divers werk in de onder meer de nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van gebouwen. Hij (of zij) voert allerhande werkzaamheden op en rondom het dak uit om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Ook kan de dakdekker een dak vernieuwen middels het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Meestal heeft een hij een bepaalde specialisatie; zo is hij bijvoorbeeld goed in het werk voor platte of hellende daken. Het kan voorkomen dat de vakman meerdere specialismen heeft, maar het is niet vanzelfsprekend dat hij alle soorten daken kan plaatsen.

Wil je werken als dakdekker? In Person heeft diverse dakdekker vacatures bij leuke bedrijven bij jou in de buurt. Bekijk ons aanbod, solliciteer en wie weet kun je binnenkort aan de slag bij je nieuwe werkgever!

Wat een dakdekker doet

Benieuwd met welke taken een dakdekker zich bezighoudt? Hieronder hebben we een selectie gemaakt:

  • Werktekeningen lezen en werkzaamheden organiseren
  • Veiligheidsmaatregelen treffen
  • Verwijderen en repareren van (delen van) de dakconstructie
  • Ondergrond voorbereiden en onderconstructie aanbrengen
  • Dak bedekken met nieuwe dakbedekking
  • Aanbrengen van toebehoren aan het dak (denk aan goten, regenpijpen en dakramen)
  • Periodiek onderhoud verrichten
  • Aan leidinggevende rapporteren

Een baan als dakdekker is behoorlijk afwisselend. Bovendien kun je doorgroeien door extra opleidingen of cursussen te volgen. Je kunt aan de slag bij een aannemer of een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf, al zijn er ook veel dakdekkers die als zelfstandige actief zijn.

Dakdekker worden: zo gaat dat

Dakdekker word je niet zomaar. Je zult eerst een opleiding tot dakdekker (mbo niveau 2 of 3) succesvol moeten afronden. De opleiding kent verschillende uitstroomrichtingen, zoals dakdekker bitumen en kunststof (niveau 2) en allround dakdekker pannen/leien (niveau 3). Via In Person vind je diverse uitdagende dakdekker vacatures bij de beste werkgevers. Je kunt direct online solliciteren, maar bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan dan een persoonlijk gesprek met je aan om achter je talenten en wensen te komen. Zo zorgen we voor de perfecte match!

Toon meer
Verfijn je zoekopdracht

{{result.item.title}}

{{result.item.workLocation.city}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,190)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Beste match!
JOB ALERT aanmaken

Job alert aanmaken

Geef je wensen door dan krijg je via de mail de vacatures die hieraan voldoen.

Maak een jobalert

Job alert aanmaken