Amsterdam

Onze vestiging is in Amsterdam gevestigd, maar de dienstverlening vanuit deze vestiging is door heel Nederland. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Het centrum van Amsterdam is een plek waar inwoners komen voor ontmoeten, winkelen, werken, ondernemen en beleven. Als je hier woont en werkt weet je dat natuurlijk allemaal al. 

Maar weet je ook al waar je ons uitzendbureau in Amsterdam kunt vinden? Je kunt ons vinden aan de Singel op nummer 250. En vanuit hier doen we wat we het liefst doen, jou helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan!

Kom langs in onze vestiging

Ons In Person uitzendbureau in Amsterdam staat ook wel bekend als In Person Bouw. Waarom? We kunnen je helpen in meerdere vakgebieden, maar in de bouw ligt onze kracht. Onze bouwspecialisten zijn al meer dan 20 jaar toonaangevend in de Nederlandse bouwsector. We weten precies wat er moet gebeuren en kijken naar het geheel. Zowel naar de wensen van onze werkgevers en de projecten die ze hebben, als die van jou! Hoe kunnen jullie elkaar versterken? Hoe kun jij met jouw passie bijdragen aan lopende projecten. Hoe kan jouw toekomstige werkgever je hierin ondersteunen. Dus we zouden zeggen, neem contact met ons op en wij helpen je met het vinden van een baan. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 088 - 7007400  en bouw@inperson.nl

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Amsterdam

Wij zitten er helemaal klaar voor! Klaar om jouw ideale baan te vinden in heel Nederland. Want, hoewel ons uitzendbureau in Amsterdam zit, betekent dit niet dat we ons beperken tot Amsterdam. Nee, we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je terecht komt bij een fijne werkgever in een functie waar jouw talent helemaal tot zijn of haar recht komt. Solliciteer nu en samen gaan we op zoek naar dé perfecte baan voor jou.

Sluiten