Uitzendbureau Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam, de stad die bruist. De stad waar je meer kan doen dan wij hier op kunnen noemen. Musea bezoeken, uitgebreid shoppen, bezienswaardigheden bewonderen, rondvaarten maken … als je hier woont en werkt weet je dat natuurlijk allemaal al.

Maar weet je ook al waar je ons uitzendbureau in Amsterdam kunt vinden? We zitten op zo’n 10 minuten rijden van station Amsterdam Zuid aan de Johan Huizingalaan. En vanuit hier doen we wat we het liefst doen, jou helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan!

Kom langs in onze vestiging

Ons In Person uitzendbureau in Amsterdam staat ook wel bekend als In Person Bouw. Waarom? We kunnen je helpen in meerdere vakgebieden, maar in de bouw ligt onze kracht. Onze bouwspecialisten zijn al meer dan 20 jaar toonaangevend in de Nederlandse bouwsector. We weten precies wat er moet gebeuren en kijken naar het geheel. Zowel naar de wensen van onze werkgevers en de projecten die ze hebben, als die van jou! Hoe kunnen jullie elkaar versterken? Hoe kun jij met jouw passie bijdragen aan lopende projecten. Hoe kan jouw toekomstige werkgever je hierin ondersteunen. Dus we zouden zeggen, neem contact met ons op en wij helpen je met het vinden van een baan. 

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Amsterdam

Wij zitten er helemaal klaar voor! Klaar om jouw ideale baan te vinden in Amsterdam of omgeving. Want, hoewel ons uitzendbureau in Amsterdam zit, betekent dit niet dat we ons beperken tot deze stad. Nee, we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je terecht komt bij een fijne werkgever in een functie waar jouw talent helemaal tot zijn of haar recht komt. Solliciteer nu en samen gaan we op zoek naar dé perfecte baan voor jou.

Sluiten