Amersfoort

Onze vestiging is in Amersfoort gevestigd. Amersfoort ligt in de provincie Utrecht. Het centrum van Amersfoort is een plek waar inwoners komen voor ontmoeten, winkelen, werken, ondernemen en beleven. Als je hier woont en werkt weet je dat natuurlijk allemaal al. 

Maar weet je ook al waar je ons uitzendbureau in Amersfoort kunt vinden? Je kunt ons vinden aan de Disketteweg. En vanuit hier doen we wat we het liefst doen, jou helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan!

Kom langs in onze vestiging

Wil je werken in de logistiek? Of toch liever in de industrie? We focussen ons voornamelijk op uitvoerend werk en flexibele arbeid. Wij kennen de lokale werkgevers en zetten alles op alles om de perfecte match te vinden. Een baan waar je op waarde wordt geschat bij een werkgever. Een werkgever die net zo enthousiast is over jou als jij over hen. Want alleen op die manier creëren we voor jou het ultieme werkgeluk. Met minder neemt ons uitzendbureau in Amersfoort geen genoegen. Want bij In person werk je niet, dat bén je. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 033 - 2022880 en amersfoort@inperson.nl

Neem contact met ons op

Vacatures in Amersfoort en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Amersfoort? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder.

Sluiten