Almere

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je een baan waar je ogen van gaan sprankelen? Kom dan kennis met ons maken, ‘In Person’, in onze vestiging in Almere. Samen op zoek naar jouw (vaste) baan onder het genot van een kop koffie of thee. Wij doen er alles aan om jou te helpen en te matchen aan één van onze toffe opdrachtgevers. Vind je het spannend om te solliciteren of wil je graag tips hoe in gesprek te gaan tijdens een sollicitatie, ook daar helpen we je graag bij. Je kunt altijd op ons rekenen. Dat maakt ons het uitzendbureau van Almere!

In Person Almere

Kom langs in onze vestiging

Je vindt ons uitzendbureau aan de Randstad 21 12, 1314 BL Almere. Op 5 minuten loopafstand van het centraal station Almere Stad. Als je met de auto of de fiets wilt langskomen kun je deze parkeren bij ons voor de deur. Wij kennen de lokale werkgevers en de markt goed. Het professionele team staat klaar om aan de slag te gaan voor jou en de perfecte match te maken. Een baan waar je waardevol kan zijn omdat de werkgever je op waarde schat en verder kijkt dan alleen naar jouw CV. Een werkgever die net zo enthousiast is over jou als jij over hen. Want alleen op die manier creëren we voor jou het ultieme werkgeluk. Met minder neemt ons uitzendbureau In Person Almere geen genoegen.

Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 036-7505858, WhatsApp nummer: 06-43488947 of emailadres: almere@inperson.nl

Neem contact met ons op

Laten we er samen voor gaan, ontdekken welk bedrijf bij jou past! Waarin jouw talenten het beste tot hun recht komen. Voor je het weet is de baan een feit. Kom langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden. Tot snel!

mail ons

Vacatures in Almere en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Almere? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Almere, bekijk dan onze vacatures in de provincie Flevoland.

Sluiten