Uitzendbureau Almere

Almere

Ontdek de moderne architectuur, de mooie natuur, de wateractiviteiten en nog meer in de jongste stad van ons land. Almere heeft het allemaal. Ook heeft In Person een vestiging in Almere.

Je vindt ons uitzendbureau aan de Randstad 21 op maar 5 minuten lopen van station Almere Stad. Ben je met de auto? Dan kun je vrij parkeren voor de deur bij ons. Wij zorgen voor een baan waarin jij je talenten kwijt kunt en waar je iedere dag met plezier naar toe gaat. Via ons werken betekent dat je altijd op ons kunt rekenen. 

Kom langs in onze vestiging

Wil je werken in de logistiek? Of toch liever in de industrie? We focussen ons voornamelijk op uitvoerend werk en flexibele arbeid. Wij kennen de lokale werkgevers en zetten alles op alles om de perfecte match te vinden. Een baan waar je op waarde wordt geschat bij een werkgever. Een werkgever die net zo enthousiast is over jou als jij over hen. Want alleen op die manier creëren we voor jou het ultieme werkgeluk. Met minder neemt ons uitzendbureau in Almere geen genoegen. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 036-7505858 en almere@inperson.nl

Neem contact met ons op

Laten we er samen voor gaan! Met jouw enthousiasme om een nieuwe baan te vinden en onze betrokkenheid bij jouw toekomst, zijn wij in ieder geval al een perfecte match. Neem contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat de koffie of thee gezet is! Waar wacht je nog op? Ga aan het werk bij één van de gave bedrijven via In Person Almere.

mail ons

Vacatures in Almere en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Almere? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Almere, bekijk dan onze vacatures in de provincie Flevoland.

Sluiten