Oss

In Person Oss is officieel geopend. Sylvester heet jou graag van harte welkom in zijn vestiging aan de Burgwal. De vestiging bevindt zich in het centrum tussen de bedrijvigheid van de binnenstad. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen. Of je nu een vraag hebt of op zoek bent naar een (nieuwe) baan. 

Wij weten als specialist dat het soms gewoon lastig is om werk te vinden. Regelmatig krijgen wij de vraag: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij helpen je graag door bijvoorbeeld samen te oefenen voor je gesprek, geven we je tips voor het maken van een cv of helpen we je graag bij alle andere vragen. 

Kom langs in onze vestiging

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een oplossing zoekt voor een personeelsvraagstuk, wij komen graag met je in contact! We leren je graag kennen en we zijn geïnteresseerd in wie je bent en wat je wilt. Vanuit een inspirerende organisatie waarin wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring en gedegen kennis bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 06-31060271 en oss@inperson.nl

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Oss

Is het tijd om een baan te vinden? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar de branche waar je helemaal op je plek bent. We gaan met je in gesprek om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Solliciteer vandaag nog of kom bij ons langs aan de Burgwal in Oss.  Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte baan.

mail ons

Vacatures in Oss en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Oss? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder.

Sluiten