Uitzendbureau Elsloo

Elsloo

In het gezellige Limburg ligt een dorpje genaamd Elsloo. In dit dorpje zijn genoeg bezienswaardigheden en fijne winkels. En niet te vergeten: je vindt in Elsloo ook ons In Person uitzendbureau.

Onze vestiging ligt perfect op het Business Park Stein, recht tegenover het Chemelot Terrein (gate 7). Hierdoor kan iedereen ons gemakkelijk vinden én bij ons langskomen. In de pauze even gereedschap halen of na het werk een vraag stellen, het kan bij ons gewoon. Wij zijn er altijd om jouw vraag te beantwoorden. 

Kom langs in onze vestiging

Ons In Person uitzendbureau in Elsloo is al jaren een begrip op het Chemelot terrein. We kunnen wel zeggen dat er genoeg banen voor jou beschikbaar zijn via In Person Elsloo. We leveren monteurs, bankwerkers, lassers, fitters, voormannen en uitvoerders voor diverse stops, storingsdiensten én onderhoud aan fabrieken. Daarnaast hebben onze medewerkers zelf ervaring in uitvoerend werk. Op deze manier kunnen wij jou nog beter helpen. We doen er alles aan om een baan te vinden die helemaal bij jou past. Zo vinden we samen jouw ultieme werkgeluk. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer of mailadres: 045 - 5751420 en elsloo@inperson.nl

Neem contact op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Elsloo

Ben je er klaar voor om jouw baan te vinden? Of dat nu in Elsloo is of een plaats nabij Elsloo, wij gaan je helpen. Heb je op onze online vacaturebank een baan gevonden waarvan je weet dat je daar het verschil kunt maken? Wacht dan niet, maar solliciteer vandaag nog! Voor je het weet ben jij aan het werk bij die gave opdrachtgever via In Person. 

Sluiten