Uitzendbureau Dordrecht

Dordrecht

Midden in het mooie historische centrum van Dordrecht kan je onze gezellige vestiging vinden. Tussen de bedrijvigheid van de ondernemende binnenstad. Iedereen is hier welkom voor een bakkie koffie of thee, of gewoon om zijn of haar verhaal te doen.

Wij weten als specialist dat het soms gewoon lastig is om werk te vinden. Regelmatig krijgen wij de vraag: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij helpen je graag door bijvoorbeeld samen te oefenen voor je gesprek, geven we je tips voor het maken van een cv of helpen we je graag bij alle andere vragen. 

Kom langs in onze vestiging

Kom langs bij ons voor een leuk en goed gesprek, waarbij we erachter komen wat je talenten zijn en waar je van gaat sprankelen. Je kunt ons vinden aan de Voorstraat 249 in Dordrecht.

Ook voor bedrijven zijn wij de beste partij als het op uitzenden of werving aankomt. Wij begrijpen maar al te goed waar het om draait bij het zoeken van de juiste (flex)medewerker. Wij selecteren niet op cv, maar juist op competenties. Wij zorgen voor de juiste match!

Neem contact op met ons via nummer 088-5063120 of mail ons en we komen graag langs, dordrecht@inperson.nl

Neem contact met ons op

Solliciteer vandaag nog bij ons uitzendbureau in Dordrecht

Bij ons zit je helemaal goed als je een nieuwe baan zoekt. We doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van de perfecte baan. Hierbij gaan we in gesprek om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Zodra we hierachter zijn gaan we samen aan het werk om de juiste werkgever te vinden. Een plek waar jij het verschil kunt maken. Is dit wat jij wilt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Kom langs, bel of reageer online direct op een vacature. We heten je van harte welkom bij In Person Dordrecht.

mail ons

Vacatures in Dordrecht en omgeving

Op zoek naar een leuke baan in Dordrecht? Kijk dan zeker even naar de vacatures hieronder. Zoek je vacatures in de omgeving van Dordrecht, bekijk dan onze vacatures in de provincie Zuid-Holland.

Sluiten