Interview met Edwin en Lenaart

Interview met franchisenemers

Franchisenemers In Person Deventer

Wij zijn sinds maart 2017 ondernemers bij In Person te Deventer. Als ondernemers hebben wij een stuk vrijheid. Dat betekent dat we naast de bestaande franchiseformule er een eigen invulling aan kunnen geven. Het ondernemerschap in de uitzendbranche is onderscheidend. Je kunt echt van meerwaarde zijn voor jouw klanten en uitzendkrachten. Wij nemen altijd de tijd en aandacht voor eenieder.”

Lenaart & Edwin: “In Person voelt voor ons als een warm bad en we voelen ons hier thuis. Bij In Person doen we het anders, waardoor In Person helemaal bij ons past. We hebben allebei veel ervaring in de uitzendbranche. Wel zijn we twee totaal verschillende types, maar we vullen elkaar perfect aan. We hebben onze eigen kijk op het uitzenden en gecombineerd met het vertrouwen in onze kennis en kunde hebben wij deze stap genomen. Met de uitzendkrachten hebben we vanaf het eerste moment persoonlijk contact. We wensen ze veel plezier op hun eerste werkdag, sturen ze een appje en maken graag samen lol. De energie die we daar insteken, krijgen we ook weer terug. Het levert ons ontzettend veel werkplezier op. En het mooie is dat het op deze manier niet eens voelt als werken. Wij zijn er altijd voor onze klanten en uitzendkrachten.”

“Deze stijl van werken past goed bij ons én bij In Person. Betrokken blijven bij de mensen die we uitzenden, dat is waar we voor staan. Daarnaast vinden we het fijn dat we bij In Person de vrijheid krijgen om met toffe ideeën te komen. Deze delen we vervolgens met de collega’s van de backoffice en de andere franchisenemers. Dit zorgt ervoor dat we er samen alles aan doen voor onze uitzendkrachten en klanten.”

“Wij zijn er trots op dat wij uitzendkrachten helpen om invulling te geven aan hun leven. Onze passie zit in het werken met en voor mensen, om ze kansen te bieden in het arbeidsproces, daar waar ze wellicht deze kansen elders niet altijd krijgen. Op deze wijze kunnen wij mensen ertoe laten doen en trots laten zijn op hun werkplek en de waarde die ze daarin toevoegen.”

Bram & Leslie Jan Willem

Sluiten