InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Allround timmerman

Deel deze vacature
  • Plaats BORCULO
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Voor een allround timmerman is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met alle voorkomende bouwwerkzaamheden rondom verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces bij zowel kleine als grotere projecten. Je gaat veelal aan het werk bij particulieren in de omgeving maar ook aan de andere kant van het land. Je deinst niet terug voor de werkzaamheden die erbij komen kijken en maakt het je gemakkelijk eigen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop!

Over het bedrijf

Dit aannemersbedrijf is een kleinschalig, betrokken en ondernemende organisatie. Kwaliteit en vakmanschap staat hoog in het vaandel. Gecombineerd met de persoonlijke benadering en transparante communicatie behouden zij goede contacten met (nieuwe) klanten. De belangen van de klant staat voorop. Door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, flexibileit aan te bieden en begeleiding in het gehele bouw- en voorbereidingstraject, is het bedrijf in staat een krachtig eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Functie eisen

* Relevante MBO-opleiding
* Service -en klantgerichte instelling
* Gaat graag zelfstandig op pad maar werkt ook graag in een team
* Leert graag, pakt uitdagingen met beide handen aan
* Rijbewijs BE

Wat wij bieden

Bij dit bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur. Het is een klein team met persoonlijk contact en oog voor de individuele werknemer. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en er is uitzicht op een vaste aanstelling.
Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: bel 0544-394880, mail lichtenvoorde@inperson.nl of kom langs aan de Rapenburgsestraat 19 te Lichtenvoorde. Solliciteren kan ook via onze website www.inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 19
7131 CW Lichtenvoorde
0544-394880

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden