InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Ploegleider productie

Deel deze vacature
  • Plaats VARSSEVELD
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Heb jij passie voor metaal en techniek werk jij graag met hightech computergestuurde machines? Heb jij ervaring in verbeterprocessen en neem jij op een natuurlijke manier de leiding? Dan komen wij graag met jou in contact!
Als ploegleider ben je samen met twee collega ploegleiders verantwoordelijk voor het behalen van de productiedoelstellingen. Je werkt samen met je team aan verbeterprojecten in multidisciplinarire teams, je hebt diverse gesprekken met je medewerkers en andere collega's, behandelt bezettingsvraagstukken, analyseert de voortgang van de productie en schakelt hierop wanneer nodig is. Door deze werkzaamheden op een juiste manier uit te voeren laat je het het productieproces zo soepel mogelijk verlopen.
Oftewel; een uitdagende en dynamische functie.

Over het bedrijf

Metaalbeweringsbedrijf in Varsseveld. Met zelfontwikkelde softwareprogramma’s heeft de klant de mogelijkheid om dag en nacht eenvoudig en op een snelle manier op maat gesneden metalen platen en buizen alsook gekante producten te bestellen.

Functie eisen

Een natuurlijk leider. Je bent resultaatgericht, gedreven en organisatorisch sterk en beschikt over een groot aanpassingsvermoge. Onze teams zijn zeer divers in leeftijd, opleiding en achtergrond. Je luistert als het nodig is, maar bent ook niet bang om duidelijke opdrachten te geven. Verder vragen wij:

- MBO 4 werk- en denkniveau;
- Ruime kennis van metaalbewerking is vereist, kanten een pré;
- Minimaal drie jaar werkervaring in een leidinggevende rol;
- Uitstekende communicatieve & luistervaardigheden;
- Ervaring met verbeterprojecten;
- Scherp oog voor kwaliteits- & veiligheidsaspecten.

Wat wij bieden

Bij dit bedrijf staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris & een uitdagende baan binnen een dynamisch bedrijf. Volop studie- en ontwikkelmogelijkheden en een reiskostenvergoeding vanaf 0 km en geen max. Wij bieden een fulltime baan voor de lange termijn waarbij er gewerkt wordt in ploegendiensten.
Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: bel 0544-394880, mail lichtenvoorde@inperson.nl of kom langs aan de Rapenburgsestraat 19 te Lichtenvoorde. Solliciteren kan ook via onze website www.inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 19
7131 CW Lichtenvoorde
0544-394880

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden