InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Pannenlegger

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Voor een opdrachtgever uit de omgeving zijn wij op zoek naar een pannenlegger. Als pannenlegger werk je op hoogte dus je moet niet bang zijn om op een ladder of hoogwerker te staan. Je weet van aanpakken en je hebt geen probleem met fysiek werk. Als pannenlegger houd jij je bezig met renovatie, nieuwbouw en verbouwwerkzaamheden maar ook voor hand- en spandiensten ben je inzetbaar. Tijdens je werkzaamheden kom jij op verschillende bouwprojecten, en dus ook bij verschillende klanten. Het is daarom belangrijk dat jouw klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gericht op werkzaamheden met betrekking tot hellende daken. Daarbij zijn zij voornamelijk gespecialiseerd in kappenmontage, timmerwerken en pannenwerkzaamheden. Een echt familie bedrijf waarbij het werken in een team voorop staat. Hun werkzaamheden verschillen van nieuwbouw tot verbouw en van de zakelijke tot de particuliere markt.

Functie eisen

- Je bent in staat zelfstandig te kunnen werken;
- Ervaring met panleggen is mooi meegenomen maar als je bereid bent om te leren ben je ook van harte welkom; - Je kan nauwkeurig werken en hebt enig techisch inzicht om het werk tijdig af te kunnen krijgen (zij leren je graag het vak).

Wat wij bieden

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag jouw wensen en ambities. Bel naar 0548 613 832 of mail naar rijssen@inperson.nl. Wij, Jan Willem, Martine, Richelle & Niels helpen je graag verder.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden