InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Lasrobot Operator

Deel deze vacature
  • Plaats HENGELO GLD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Onze relatie is ontzettend trots op de machines die zij maken en dat kan alleen met de beste vakmensen. Omdat zij hoogwaardige kwaliteit leveren, worden specifieke onderdelen van de machines met de (valk) lasrobot gelast. Daar wordt in het ontwerp van de machines al rekening mee gehouden. De planning van de robot ligt vast, maar aan jou de taak om deze op een goede manier uit te voeren. Je zorgt ervoor dat de robot continue kan blijven draaien door de producten in de verschillende cellen goed op elkaar af te stemmen. Vervolgens voer je een kwaliteitscontrole uit en las je de werkstukken netjes af. Vanzelfsprekend kun jij kleine aanpassingen aan de robot doen als dat nodig is. Je hebt er plezier in om de robot te programmeren of je wilt dit nog graag leren. We doen een beroep op jouw vakmanschap.

Over het bedrijf

Onze relatie is producent van Kaweco landbouwmachines. Het leveringsprogramma van Kaweco bestaat uit mest- en silagetechniek en sinds 2018 ook shovels. Daarnaast bouwt onze relatie ook diverse halffabricaten voor andere machinebouwers en industriële bedrijven. Zij houden zich vanuit de fabriek in Hengelo Gld bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van deze machines.

Functie eisen

Wat neem jij mee:
- Je hebt een afgeronde opleiding lasser (in ieder geval niveau 2) en heb je kennis van werken met de lasrobot;
- Je werkt zelfstandig, maar zoekt de samenwerking met je chef of collega’s als je er zelf even niet uitkomt;- Met jouw praktische instelling en jouw technisch inzicht lever jij goed laswerk af, waar je collega’s mee verder kunnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan waarin je de mogelijkheid hebt om te groeien! Pas jij in het profiel en wil jij werken bij dit mooie bedrijf in de Achterhoek?Solliciteer dan via onze website www.inperson.nl. Voor vragen mail of bel ons gerust 0314-333901 / doetinchem@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Doetinchem

Terborgseweg 45a
7001 GN Doetinchem
0314-333901

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden