InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Accountmanager Binnendienst

Deel deze vacature
  • Plaats ALMERE
  • Vakgebied Sales/ Commercieel
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Accountmanager binnendienst
Ben jij een ster in het geven van goed onderbouwde adviezen en streef jij ernaar om klanten verder te helpen?
Dan zoeken wij jou!Als accountmanager bij onze opdrachtgever in Almere, houd jij je dagelijks bezig met het adviseren van onze klanten. Of het nou gaat om materiaalkeuze, afmetingen of merken - jouw doel is het verder helpen van onze klanten. Het USP is dan ook het zo goed en vakkundig mogelijk adviseren van onze klanten. Het opbouwen van duurzame relaties met de klanten, is hier een belangrijk onderdeel van. Om dat op een juiste wijze te kunnen doen, is het van belang dat je het bedrijf en de producten van de klant goed leert kennen. Hierbij word je ondersteund door onder andere de afdelingen Engineering en Supply Chain Consultancy.In het moderne, open kantoorruimte, in fris groene kleuren, werk je met 35 directe collega’s aan het adviseren van grote en kleine klanten uit de Nederlandse hightech industrie, op het gebied van bevestigingsartikelen. Dit doe je vanaf jouw eigen zit/sta bureau.

Over het bedrijf

Gerenomeerde technische groothandel in bevetigingsmaterialen en gereedschappen. Zij hebben 100.000 producten in het assortiment. Het is een groeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 100 medewerkers. De directie bestaat uit broer en zus, de derde generatie binnen het bedrijf. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort, waardoor schakelen met jouw leidinggevende en directie erg makkelijk is.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde commerciële of technische HBO opleiding en bent bereid je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen;
• Techniek is iets wat jou ook buiten jouw werkzaamheden bezighoudt;
• Je hebt ervaring bij een technisch bedrijf. Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens de inwerkperiode (2 à 3 maanden) krijg je een mentor die je wegwijs zal maken binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.Naast werk is er ook genoeg ruimte voor ontspanning, zo is er tussen de middag de mogelijkheid om bijvoorbeeld te badmintonnen, pingpongen en te tafelvoetballen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Almere

Randstad 21-12
1314 BL Almere
036-7505858

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden