InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DEVENTER
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Je draagt zorg voor alle taken die denkbaar zijn in de wasserette. Zo komen de karren binnen met het vuile wasgoed. Dit ga je wegen en sorteren per kledingstuk. Vervolgens wordt het wasgoed gewassen en gedroogd op het juiste programma. Het wasgoed moet later worden gestreken en gevouwen op de juiste wijze en op hoog tempo. Als dit gedaan is worden per kledingstuk een barcode aangemaakt via een computersysteem die ook bedient moet worden door jou. Je print de barcode uit en plakt deze op het kledingstuk, dan worden de kledingstukken ingepakt en ingeladen om weer geleverd te worden aan de klant. Al met al een afwisselende functie!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is in Nederland dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Ze hebben meerdere grote wasserijen en wascentra verspreid over heel Nederland. Dit zorgt ervoordat we altijd in de buurt zijn van hun klanten. Alle wasserijen en wascentra zijn modern enefficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en uw persoonlijke was. Al onze950 medewerkers dragen elke dag hun steentje bij om ervoor te zorgen dat onze klanten en haar patiënten en cliënten worden ontzorgt op het gebied van textielverzorging.

Functie eisen

Een pro-actieve werkhouding is noodzakelijk. Je bent overdag beschikbaar voor 24-36 uur per week. Je bent woonachting in de omgeving van Zutphen. Je bent fysiek in goede staat aangezien het werk op een hoog tempo is en je veel moet staan. Flexibiliteit betreffende werktijden en werkdagen, aangezien het rooster kan verschillen per week. Het belangrijkste is dat je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken!

Wat wij bieden

Een allround functie voor 24-36 uur per week. Werktijden van 7:30-17:00 uur. Een brutoloon van €10,56 voor 22 jaar en ouder. Gezellige werkomgeving. Een afwisselende functie waarin je alle taken op je kan nemen. Ben jij geïnteresseerd solliciteer dan direct voor deze leuke functie. Mocht je vragen hebben, bel dan even met 0570-752752 of mail naar deventer@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

InPerson Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden